آ

  • آب لب‌شور شاخص‌های رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhunchus mykiss) در استخرهای خاکی با استفاده از آب لب‌شور زیرزمینی [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 24-33]

ا

  • استان مازندران سنجش سرانه مصرف آبزیان و راهکارهای توسعه مصرف در استان مازندران [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]

  • استخر خاکی شاخص‌های رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhunchus mykiss) در استخرهای خاکی با استفاده از آب لب‌شور زیرزمینی [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 24-33]

  • استرس اثر جیره غذایی حاوی بتافین بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت به استرس در بچه‌ماهی کلمه (Rutilus rutilus) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 40-48]

  • اسکلت ساختار استخوان‌شناسی ماهی کلمه دریای خزر (Rutilus rutilus caspicus) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 1-11]

ب

  • بازماندگی اثر جیره غذایی حاوی بتافین بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت به استرس در بچه‌ماهی کلمه (Rutilus rutilus) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 40-48]

  • بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده اثر عصاره آبی چای سبز و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده بر ماندگاری گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 37-47]

  • بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) اثر آنتی‌باکتریایی و آنتی‌اکسیدانی نایسین بر فیله‌ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده با روش اتمسفر اصلاح شده (MAP) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 49-63]

پ

  • پرورش شاخص‌های رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhunchus mykiss) در استخرهای خاکی با استفاده از آب لب‌شور زیرزمینی [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 24-33]

  • پوست ماهی تأثیر زمان استخراج بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ژلاتین حاصل از پوست ماهی کاراس (Carassius carassius) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 31-39]

ت

  • تاس‌ماهی ایرانی فاکتورهای یونی و متابولیکی سرم خون تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) جوان صید شده از سواحل استان گیلان، دریای خزر [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 48-58]

  • ترکیب لاشه اثر جیره غذایی حاوی بتافین بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت به استرس در بچه‌ماهی کلمه (Rutilus rutilus) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 40-48]

  • تفریخ اثر کاتیون‌ها بر روی تحرک و ظرفیت لقاح اسپرم ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 20-30]

ج

  • جمجمه عصبی ساختار استخوان‌شناسی ماهی کلمه دریای خزر (Rutilus rutilus caspicus) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 1-11]

د

  • دمای یخچال اثر عصاره آبی چای سبز و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده بر ماندگاری گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 37-47]

ر

  • رشد اثر جیره غذایی حاوی بتافین بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت به استرس در بچه‌ماهی کلمه (Rutilus rutilus) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 40-48]

  • رودخانه سفیدرود نقش خصوصیات اسپرم‌شناختی در کارایی تکثیر مصنوعی مولدین نر ماهی سفید (Rutilus frisii kutum, Kameneskii 1901) مهاجر به رودخانه سفیدرود [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 12-19]

ز

  • زمان ماندگاری اثر آنتی‌باکتریایی و آنتی‌اکسیدانی نایسین بر فیله‌ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده با روش اتمسفر اصلاح شده (MAP) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 49-63]

ژ

  • ژلاتین تأثیر زمان استخراج بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ژلاتین حاصل از پوست ماهی کاراس (Carassius carassius) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 31-39]

س

  • سد گلستان امکان توسعه پرورش ماهی قزل‌آلا (Oncorhynchus mykiss) در قفس در سد گلستان [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]

  • سرم خون فاکتورهای یونی و متابولیکی سرم خون تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) جوان صید شده از سواحل استان گیلان، دریای خزر [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 48-58]

ش

  • شاخص رشد شاخص‌های رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhunchus mykiss) در استخرهای خاکی با استفاده از آب لب‌شور زیرزمینی [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 24-33]

  • شاخص‌های رشد اثر سطوح مختلف پریمیکس ویتامین C بر شاخص‌های رشد، بقاء و مقاومت در برابر برخی از عوامل محیطی (دما، شوری) در بچه‌ماهی سفید (frisii kutum Rutilus) [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 59-67]

ع

  • عرضه آبزیان سنجش سرانه مصرف آبزیان و راهکارهای توسعه مصرف در استان مازندران [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]

  • عمر ماندگاری اثر عصاره آبی چای سبز و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده بر ماندگاری گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 37-47]

ف

  • فاکتورهای یونی و متابولیکی فاکتورهای یونی و متابولیکی سرم خون تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) جوان صید شده از سواحل استان گیلان، دریای خزر [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 48-58]

ک

  • کاتیون اثر کاتیون‌ها بر روی تحرک و ظرفیت لقاح اسپرم ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 20-30]

  • کارایی تکثیر نقش خصوصیات اسپرم‌شناختی در کارایی تکثیر مصنوعی مولدین نر ماهی سفید (Rutilus frisii kutum, Kameneskii 1901) مهاجر به رودخانه سفیدرود [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 12-19]

  • کپور علفخوار اثر کاتیون‌ها بر روی تحرک و ظرفیت لقاح اسپرم ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 20-30]

  • کیفیت آبزیان سنجش سرانه مصرف آبزیان و راهکارهای توسعه مصرف در استان مازندران [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]

گ

ل

  • لقاح اثر کاتیون‌ها بر روی تحرک و ظرفیت لقاح اسپرم ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 20-30]

م

  • ماهی سفید نقش خصوصیات اسپرم‌شناختی در کارایی تکثیر مصنوعی مولدین نر ماهی سفید (Rutilus frisii kutum, Kameneskii 1901) مهاجر به رودخانه سفیدرود [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 12-19]

  • ماهی قزل آلا امکان توسعه پرورش ماهی قزل‌آلا (Oncorhynchus mykiss) در قفس در سد گلستان [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]

  • ماهی قزل‌آلا (Oncorhynchus mykiss) اثر آنتی‌باکتریایی و آنتی‌اکسیدانی نایسین بر فیله‌ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده با روش اتمسفر اصلاح شده (MAP) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 49-63]

  • ماهی کاراس تأثیر زمان استخراج بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ژلاتین حاصل از پوست ماهی کاراس (Carassius carassius) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 31-39]

  • ماهی کلمه ساختار استخوان‌شناسی ماهی کلمه دریای خزر (Rutilus rutilus caspicus) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 1-11]

  • ماهی کلمه اثر جیره غذایی حاوی بتافین بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت به استرس در بچه‌ماهی کلمه (Rutilus rutilus) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 40-48]

و

  • واژگان کلیدی: دریای خزر فاکتورهای یونی و متابولیکی سرم خون تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) جوان صید شده از سواحل استان گیلان، دریای خزر [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 48-58]

  • واژه‌های کلیدی: اسپرم اثر کاتیون‌ها بر روی تحرک و ظرفیت لقاح اسپرم ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 20-30]

  • واژه‌های کلیدی: استحکام ژل تأثیر زمان استخراج بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ژلاتین حاصل از پوست ماهی کاراس (Carassius carassius) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 31-39]

  • واژه‌های کلیدی: استخوان‌شناسی ساختار استخوان‌شناسی ماهی کلمه دریای خزر (Rutilus rutilus caspicus) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 1-11]

  • واژه‌های کلیدی: بتائین اثر جیره غذایی حاوی بتافین بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت به استرس در بچه‌ماهی کلمه (Rutilus rutilus) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 40-48]

  • واژه‌های کلیدی: پارامترهای اسپرم‌شناختی نقش خصوصیات اسپرم‌شناختی در کارایی تکثیر مصنوعی مولدین نر ماهی سفید (Rutilus frisii kutum, Kameneskii 1901) مهاجر به رودخانه سفیدرود [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 12-19]

  • واژه‌های کلیدی: پرورش در قفس امکان توسعه پرورش ماهی قزل‌آلا (Oncorhynchus mykiss) در قفس در سد گلستان [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]

  • واژه‌های کلیدی: سرانه مصرف آبزیان سنجش سرانه مصرف آبزیان و راهکارهای توسعه مصرف در استان مازندران [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]

  • واژه‌های کلیدی: عصاره آبی چای سبز اثر عصاره آبی چای سبز و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده بر ماندگاری گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 37-47]

  • واژه‌های کلیدی: قزل‌آلای رنگین‌کمان شاخص‌های رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhunchus mykiss) در استخرهای خاکی با استفاده از آب لب‌شور زیرزمینی [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 24-33]

  • واژه‌های کلیدی: ماهی سفید اثر سطوح مختلف پریمیکس ویتامین C بر شاخص‌های رشد، بقاء و مقاومت در برابر برخی از عوامل محیطی (دما، شوری) در بچه‌ماهی سفید (frisii kutum Rutilus) [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 59-67]

  • واژه‌های کلیدی: نایسین اثر آنتی‌باکتریایی و آنتی‌اکسیدانی نایسین بر فیله‌ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده با روش اتمسفر اصلاح شده (MAP) [دوره 15، شماره 2، 1400، صفحه 49-63]

  • ویتامین C اثر سطوح مختلف پریمیکس ویتامین C بر شاخص‌های رشد، بقاء و مقاومت در برابر برخی از عوامل محیطی (دما، شوری) در بچه‌ماهی سفید (frisii kutum Rutilus) [دوره 15، شماره 1، 1400، صفحه 59-67]