امکان توسعه پرورش ماهی قزل‌آلا (Oncorhynchus mykiss) در قفس در سد گلستان
1. امکان توسعه پرورش ماهی قزل‌آلا (Oncorhynchus mykiss) در قفس در سد گلستان

طاهر پورصوفی

دوره 15، شماره 1 ، خرداد 1400، صفحه 1-12

چکیده
  چکیدهدریاچه سد گلستان واقع در 12 کیلومتری شرق شهرستان گنبد واقع شده و در سال 1379 افتتاح گردیده است. حجم مخزن سد گلستان 86 میلیون مترمکعب در سال 1379و 52 میلیون مترمکعب در سال 1394 محاسبه شده و مساحت آن 1500 هکتار ...  بیشتر
سنجش سرانه مصرف آبزیان و راهکارهای توسعه مصرف در استان مازندران
2. سنجش سرانه مصرف آبزیان و راهکارهای توسعه مصرف در استان مازندران

حسین چیت ساز

دوره 15، شماره 1 ، خرداد 1400، صفحه 13-23

چکیده
  چکیدهاین تحقیق به‌منظور سنجش سرانه مصرف آبزیان و ارائه راهکارهای توسعه مصرف آن در استان مازندران انجام گرفته است. جامعه آماری این تحقیق شامل خانوارهای شهری و روستایی استان مازندران به تعداد 1000 خانوار ...  بیشتر
شاخص‌های رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhunchus mykiss) در استخرهای خاکی با استفاده از آب لب‌شور زیرزمینی
3. شاخص‌های رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhunchus mykiss) در استخرهای خاکی با استفاده از آب لب‌شور زیرزمینی

محمود قانعی تهرانی

دوره 15، شماره 1 ، خرداد 1400، صفحه 24-33

چکیده
  چکیدهبه‌دلیل کمبود منابع آب شیرین در کشور ایران، استفاده از منابع آب‌های لب‌شور و شور برای تولید محصولات شیلاتی مورد توجه قرار گرفته است. ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان به‌دلیل توانایی سازگاری با آب لب‌شور ...  بیشتر
اثر عصاره آبی چای سبز و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده بر ماندگاری گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال
4. اثر عصاره آبی چای سبز و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده بر ماندگاری گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال

فاطمه نوغانی

دوره 15، شماره 1 ، خرداد 1400، صفحه 37-47

چکیده
  چکیدهعصاره چای سبز به‌دلیل داشتن ترکیبات پلی‌فنلی با خواص ضدباکتریایی و ضدویروسی به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدانی قوی شناخته شده است. در این پژوهش، تأثیر سه عامل کاهش دما (5-3 درجه سانتی‌گراد)، عصاره آبی ...  بیشتر
فاکتورهای یونی و متابولیکی سرم خون تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) جوان صید شده از سواحل استان گیلان، دریای خزر
5. فاکتورهای یونی و متابولیکی سرم خون تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) جوان صید شده از سواحل استان گیلان، دریای خزر

علی حلاجیان

دوره 15، شماره 1 ، خرداد 1400، صفحه 48-58

چکیده
  چکیدهدر این تحقیق پارامترهای یونی (کلسیم، سدیم، پتاسیم، فسفر و منیزیوم) و فاکتورهای متابولیکی (کلسترول، پروتئین کل، آلبومین و اسمولاریته) سرم خون 34 قطعه تاس­ماهی ایرانی جوان (Acipenser persicus) وحشی که در سال­های ...  بیشتر
اثر سطوح مختلف پریمیکس ویتامین C بر شاخص‌های رشد، بقاء و مقاومت در برابر برخی از عوامل محیطی (دما، شوری) در بچه‌ماهی سفید (frisii kutum Rutilus)
6. اثر سطوح مختلف پریمیکس ویتامین C بر شاخص‌های رشد، بقاء و مقاومت در برابر برخی از عوامل محیطی (دما، شوری) در بچه‌ماهی سفید (frisii kutum Rutilus)

زینب شلدهی

دوره 15، شماره 1 ، خرداد 1400، صفحه 59-67

چکیده
  چکیدهاین پژوهش به‌منظور سنجش تأثیر سطوح متفاوت پریمیکس ویتامین C جیره بر برخی از شاخص‌های رشد، بقاء و مقاومت در برابر برخی از عوامل محیطی (دما و شوری) روی بچه‌ماهی سفیدfrisii kutum  Rutilusاجرا شد. برای انجام ...  بیشتر