مقایسه اثر افزودن مکمل پروبیوتیک پروتکسین و پری‌بیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی شاه‌میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus, Eschscholtz, 1823) بر شاخص‌های رشد و بازماندگی
1. مقایسه اثر افزودن مکمل پروبیوتیک پروتکسین و پری‌بیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی شاه‌میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus, Eschscholtz, 1823) بر شاخص‌های رشد و بازماندگی
دوره 6، شماره 2 ، تابستان 1391، ، صفحه 46-52

چکیده
  چکیده یک آزمایش تغذیه‌ای به‌مدت 8 هفته برای تعیین اثر پروبیوتیک و پری‌بیوتیک و حدود سطح مطلوب آن در جیره غذایی شاه‌میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) انجام شد. این آزمایش با 2 تیمار حاوی یک نوع پروبیوتیک تجاری ...  بیشتر