بررسی تغذیه با مخمر ساکارومایسس سروزیا (Saccharomyces cerevisiae) به عنوان پروبیوتیک، بر مقاومت در برابر تنش با شوری و بافت شناسی دستگاه گوارش بچه ماهیان نورس قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
1. بررسی تغذیه با مخمر ساکارومایسس سروزیا (Saccharomyces cerevisiae) به عنوان پروبیوتیک، بر مقاومت در برابر تنش با شوری و بافت شناسی دستگاه گوارش بچه ماهیان نورس قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

ملوک پورامینی؛ ابوالقاسم کمالی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ رسول قربانی؛ مرتضی علیزاده

دوره 2، شماره 1 ، بهار 1387، ، صفحه 39-47

چکیده
              بهبود رشد و مقاومت در برابر استرس‌های محیطی از ویژگی‌های مهم سویه‌های پروبیوتیکی محسوب می­گردد. در این تحقیق اثر استفاده از مخمر ساکارومایسس سروزیا سویه الیپسوئیدوس،Saccharomyces ...  بیشتر