دوره 14 (99)
دوره 13 (1398)
دوره 12 (1397)
دوره 11 (1396)
دوره 10 (1395)
دوره 9 (1394)
دوره 8 (1393)
دوره 7 (1392)
دوره 6 (1391)
دوره 5 (1390)
دوره 4 (1389)
دوره 3 (1388)
دوره 2 (1387)
دوره 1 (1386)
1. ارزیابی آزمایشگاهی اثر ضدقارچی عصاره آویشن و مرزنجوش بر روی قارچ فوزاریوم جداشده از مولدین میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در مرکز تکثیر دلوار میگو استان بوشهر
دوره 11، شماره 1 ، بهار 1396، صفحه 1-8
چکیده
بیشتر2. تأثیر پساب ناشی از مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگینکمان بر برخی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی رودخانه گنجگان در استان کهگیلویه و بویراحمد
دوره 11، شماره 1 ، بهار 1396، صفحه 9-18
چکیده
بیشتر3. تأثیر متغیرهای اکوژئومورفولوژیک بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب (رودخانه زیارت- استان گلستان)
دوره 11، شماره 1 ، بهار 1396، صفحه 19-32
چکیده
بیشتر4. تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykis)
دوره 11، شماره 1 ، بهار 1396، صفحه 33-40
چکیده
بیشتر5. ترکیب جمعیتی فیتوپلانکتون استخر و میزان هضم آن توسط فینگرلینگهای فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) - استانهای مازندران و گلستان
دوره 11، شماره 1 ، بهار 1396، صفحه 41-50
چکیده
بیشتر6. اثرات کارگاه پرورش ماهی سردآبی قزلکاج بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب رودخانه هراز
دوره 11، شماره 1 ، بهار 1396، صفحه 51-60
چکیده
بیشتر7. اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی، بر شاخصهای رشد و بقاء میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium Rosenbergii)
دوره 11، شماره 1 ، بهار 1396، صفحه 61-70
چکیده
بیشتر8. میزان تأثیرگذاری پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب و ویژگیهای ریختشناسی بر میزان تجمع کادمیوم در کپور معمولی (Cyprinus carpio)
دوره 11، شماره 1 ، بهار 1396، صفحه 71-82