اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر برخی شاخص‌های رشد‌، تغذیه، بازماندگی و ترکیب لاشه شاه میگوی چنگال باریک (Astacus leptodactylus)
1. اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر برخی شاخص‌های رشد‌، تغذیه، بازماندگی و ترکیب لاشه شاه میگوی چنگال باریک (Astacus leptodactylus)
دوره 14، شماره 1 ، بهار 1399، صفحه 1-9

چکیده
  چکیده             در این مطالعه، 3 جیره غذایی شامل 3 سطح از انرژی قابل هضم 300، 370 و 450 کیلوکالری در 100 گرم غذا با پروتئین 30 درصد برای پرورش شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus) ...  بیشتر
امکان پرورش ماهی در قفس در کرانه جنوبی دریای خزر با تأکید بر پارامترهای دما، شوری و اکسیژن محلول آب
2. امکان پرورش ماهی در قفس در کرانه جنوبی دریای خزر با تأکید بر پارامترهای دما، شوری و اکسیژن محلول آب
دوره 14، شماره 1 ، بهار 1399، صفحه 10-20

چکیده
  چکیده پرورش ماهی در قفس به‌دلیل تقاضای جهانی به تولیدات آبزی در سال‌های اخیر رشد فزاینده‌ای داشته است و در حال حاضر به‌عنوان سریع‌ترین روش در پاسخ به نیاز جهانی، به‌خصوص در کشورهای در حال توسعه است. ...  بیشتر
کاربرد برخی از روش‌های تشخیص و تعیین مراحل رسیدگی جنسی در ماهیان خاویاری
3. کاربرد برخی از روش‌های تشخیص و تعیین مراحل رسیدگی جنسی در ماهیان خاویاری
دوره 14، شماره 1 ، بهار 1399، صفحه 21-31

چکیده
  چکیده به‌کارگیری روش‌های مختلفی برای تشخیص جنسیت ماهیان خاویاری ضروری به‌نظر می‌رسد. در این پژوهش، 206 قطعه از 4 گونه تاس‌ماهیان شامل 30 قطعه تاس‌ماهی ایرانی، 40 قطعه تاس‌ماهی شیپ، 121 قطعه فیل‌ماهی ...  بیشتر
اثرات رنگ نور و دوره‌های نوری روی رشد و بازماندگی بچه ماهیان کلمه دریای خزر، Rutilus rutilus caspicus
4. اثرات رنگ نور و دوره‌های نوری روی رشد و بازماندگی بچه ماهیان کلمه دریای خزر، Rutilus rutilus caspicus
دوره 14، شماره 1 ، بهار 1399، صفحه 32-39

چکیده
  چکیده اثرات رنگ نور و دوره‌های نوری روی رشد و بازماندگی بچه ماهیان کلمه (Rutilus rutilus caspicus) در یک دوره 14 روزه انجام گرفت. بچه ماهیان کلمه از مرکز تکثیر و پرورش ماهی کلمه سیجوال تهیه شدند. بعد از سازگاری، لاروهای ...  بیشتر
تاثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیت با فیلم رس و پلی‌اتیلن سبک بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onhorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
5. تاثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیت با فیلم رس و پلی‌اتیلن سبک بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onhorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
دوره 14، شماره 1 ، بهار 1399، صفحه 40-53

چکیده
  چکیده کاربرد نانوتکنولوژی در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی در سال‌های اخیر گسترش زیادی یافته و در حال تجاری شدن است. افزودن مواد نانویی باعث بهبودی خواص ممانعت کنندگی پلیمرها در برابر گازهایی نظیر اکسیژن ...  بیشتر
تاثیر محلول‌های فعال‌کننده نمکی اسپرم بر موفقیت لقاح قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
6. تاثیر محلول‌های فعال‌کننده نمکی اسپرم بر موفقیت لقاح قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
دوره 14، شماره 1 ، بهار 1399، صفحه 54-65

چکیده
  چکیده تحقیق حاضر در پایان فصل تکثیر (فروردین‌ماه) سال 1387، در مرکز تکثیر و بازسازی ذخایر آزاد ماهیان شهید باهنر کلاردشت انجام شد. برای انجام این تحقیق، اثر 4 محلول متفاوت فعال‌کننده اسپرم در مقایسه با ...  بیشتر