اثرات جایگزینی آرد ماهی با آرد ضایعات طیور بر شاخص‌های ایمنی و آنزیم‌های کبدی ماهی ازون‌برون (Acipenser stellatus) پرواری در استان خوزستان
1. اثرات جایگزینی آرد ماهی با آرد ضایعات طیور بر شاخص‌های ایمنی و آنزیم‌های کبدی ماهی ازون‌برون (Acipenser stellatus) پرواری در استان خوزستان
دوره 13، شماره 2 ، تابستان 1398، صفحه 1-12

چکیده
  چکیده در این پژوهش، یک آزمایش 12 هفته‌ای به‌منظور بررسی اثرات جایگزینی آرد ماهی با آرد ضایعات طیور (PBM) در جیره غذایی ماهیان ازون‌برون Acipenser stellatus بر شاخص‌های ایمنی و آنزیم‌های کبدی آن‌ها در اقلیم خوزستان، ...  بیشتر
بررسی تأثیر سطوح مختلف اسیدآمینه ال- آرژنین بر شاخص‌های خون‌شناسی و مقاومت بچه‌ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مقابل تنش شوری
2. بررسی تأثیر سطوح مختلف اسیدآمینه ال- آرژنین بر شاخص‌های خون‌شناسی و مقاومت بچه‌ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مقابل تنش شوری
دوره 13، شماره 2 ، تابستان 1398، صفحه 13-24

چکیده
  چکیده آرژنین یکی از اسیدهای آمینه‌ای است که تأثیر آن بر بهبود رشد و سیستم ایمنی انسان و بسیاری از حیوانات، همواره مورد توجه پژوهشگران بوده است. در پژوهش حاضر تأثیر این اسیدآمینه بر فاکتورهای خونی و مقاومت ...  بیشتر
بررسی اثر افزودن کربوکسی‌متیل‌سلولز بر روی خواص مکانیکی فیلم‌های خوراکی زیست‌تخریب‌پذیر ژلاتین ماهی سرد‌آبی
3. بررسی اثر افزودن کربوکسی‌متیل‌سلولز بر روی خواص مکانیکی فیلم‌های خوراکی زیست‌تخریب‌پذیر ژلاتین ماهی سرد‌آبی
دوره 13، شماره 2 ، تابستان 1398، صفحه 25-32

چکیده
  چکیده در این پژوهش از ژلاتین ماهی سردآبی و کربوکسی‌متیل‌سلولز در تهیه فیلم استفاده گردید. ژلاتین ماهی سردآبی به‌دلیل دارا بودن ویژگی­های منحصر به فرد، هم‌چون با صرفه بودن از نظر اقتصادی، در دسترس ...  بیشتر
کشتابورزی ارگانیک، تعیین بیوتکنیک کشت توأم ماهیان گرمابی و ماکیان در گیلان
4. کشتابورزی ارگانیک، تعیین بیوتکنیک کشت توأم ماهیان گرمابی و ماکیان در گیلان
دوره 13، شماره 2 ، تابستان 1398، صفحه 33-38

چکیده
  چکیده افزایش روزافزون جمعیت و محدودیت زمین‌های کشاورزی و منابع تأمین غذا ایجاب می‌کند که برنامه‌های جدیدی در راستای افزایش تولید در واحد سطح تنظیم، ارائه و اجرا گردد. امروزه به طرق مختلف از جمله پرورش ...  بیشتر
اندازه‌گیری فیزیکی و آنالیز بافت مرکب ماهی ببری صید شده از خلیج‌فارس و تغیرات بافت‌شناسی آن در دو دوره ماندگاری
5. اندازه‌گیری فیزیکی و آنالیز بافت مرکب ماهی ببری صید شده از خلیج‌فارس و تغیرات بافت‌شناسی آن در دو دوره ماندگاری
دوره 13، شماره 2 ، تابستان 1398، صفحه 39-48

چکیده
  چکیده در این پژوهش به بررسی اندازه فیزیکی و تغییرات بافت مرکب ماهی ببری که یکی از سرپایان شاخص خلیج‌فارس است، طی دو ماه ماندگاری در دمای 18- درجه سلسیوس پرداخته شده است، به‌طور میانگین طول بازو 5±34 ...  بیشتر
تولید انبوه ریزجلبک اسپیرولینا Spirulina Platensis به‌منظور استفاده در غذای میگو
6. تولید انبوه ریزجلبک اسپیرولینا Spirulina Platensis به‌منظور استفاده در غذای میگو
دوره 13، شماره 2 ، تابستان 1398، صفحه 49-56

چکیده
  چکیده جلبک‌ها در صنایع آبزی‌پروری جهت پرورش همه مراحل لاروی سخت‌پوستان و سایر آبزیان مورد استفاده قرار می‌گیرند. اسپیرولینا به‌عنوان یک غذای تندرستی برای انسان‌ها معروف شده و به‌صورت پودر و پلت ...  بیشتر