دوره 15 (1400)
دوره 14 (1399)
دوره 13 (1398)
دوره 12 (1397)
دوره 11 (1396)
دوره 10 (1395)
دوره 9 (1394)
دوره 8 (1393)
دوره 7 (1392)
دوره 6 (1391)
دوره 5 (1390)
دوره 4 (1389)
دوره 3 (1388)
دوره 2 (1387)
دوره 1 (1386)
1. تأثیر پربیوتیک (prebiotic) اینولین (inulin) بر شاخص تولید و تراکم باکتریایی دستگاه گوارش فیل ماهیان (Huso huso) جوان پرورشی
دوره 2، شماره 2 ، شهریور 1387، صفحه 1-11
چکیده
استفاده از پربیوتیکها بهعنوان مواد غذائی غیر قابل هضم که بهطور مؤثری سلامتی میزبان را از طریق تحریک و یا محدود کردن رشد باکتریهای موجود در روده تحت تاثیر قرار میدهند، ایده جدیدی در آبزیپروری ... بیشتر2. بررسی اثرات سرب و کادمیم بر آب، رسوب و جوامع ماکرو بنتیک خور زنگی (از انشعابات خور موسی در خلیج فارس)
دوره 2، شماره 2 ، شهریور 1387، صفحه 13-25
چکیده
خور زنگی در شمال غرب خلیجفارس واقع شده و یکی از انشعابات خور موسی میباشد. خور زنگی علاوه بر اهمیت شیلاتی از جنبههای زیستمحیطی نیز دارای ارزش زیادی بوده و از نقطه نظر تولید، غنا و تنوعزیستی ... بیشتر3. بررسی رژیم غذایی ماهی حمری (luteus Barbus ) در رودخانه های دالکی و حله استان بوشهر
دوره 2، شماره 2 ، شهریور 1387، صفحه 27-33
چکیده
در فصل صید 765 قطعه ماهی حمری از رودخانه دالکی و 891 قطعه ماهی از رودخانه حله صید و محتویات دستگاه گوارش آنها بررسی شد بیشینه و کمینه طول ماهیان صید شده بهترتیب 350 و 45 میلیمتر بود نسبت طول روده ... بیشتر4. ارتباط میزان تغذیه انسان از ماهی با مقدار تجمع جیوه در موی سر افراد مورد مطالعه در استان خوزستان
دوره 2، شماره 2 ، شهریور 1387، صفحه 29-39
چکیده
هدف از انجام این مطالعه ارزیابی غلظت جیوه موجود در موی سر افراد مورد بررسی در استان خوزستان برحسب جنس و گروههای سنی و ارتباط آن با میزان تغذیه انسان از ماهی بود. نمونههای مو کاملاً در ارتباط با ... بیشتر5. بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر تنوع بایوفولینگ ها در اسکله های بندر امام خمینی
دوره 2، شماره 2 ، شهریور 1387، صفحه 41-51
چکیده
در این تحقیق 4 نمونه برداری به صورت 3 ماه یکبار از دی ماه 83 تا مهر84 در اسکله های بندر امامخمینی انجام گرفت نمونهبرداری در 5 ترانسکت و در هر ترانسکت از 3 منطقه بالا، میان و زیر جزرو مدی در مساحت ... بیشتر6. بررسی اثرات جایگزینی غذای زنده با غذای خشک در رشد و بازماندگی لارو ماهی جنگجو (Betta splendens)
دوره 2، شماره 2 ، شهریور 1387، صفحه 53-61
چکیده
صنعت تکثیر و پرورش ماهیان زینتی همگام با رشد آبزیپروری در جهان گسترش فوقالعادهای یافته است. مشکلات فرآروی تهیه غذای زنده برای جامعه ماهیان آکواریومی موجب توجه روزافزون پرورش دهندگان ماهیان ... بیشتر7. بررسی تنوع خصوصیات ریخت شناسی ماهی قزل آلای خال قرمز Salmo trutta fario در رودخانه های تجن و بابلرود در استان مازندران
دوره 2، شماره 2 ، شهریور 1387، صفحه 55-69
چکیده
این مطالعه بهمنظور تعیین صفات مناسب جهت جداسازی جمعیتهای ماهی قزلآلای خال قرمز، Salmo trutta fario در رودخانههای تجن و بابلرود انجام شد. تعداد 41 قطعه ماهی از سرشاخه شیرینرود و 31 قطعه ماهی ... بیشتر8. تعیین وضعیت تروفی و پتانسیل تولید ماهی در دریاچه چغاخور
دوره 2، شماره 2 ، شهریور 1387، صفحه 71-75