غفاری فارسانی, حامد, هدایتی, سیدعلی اکبر, رشیدیان, قاسم. (1396). تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykis). نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری, 11(1), 33-40.
حامد غفاری فارسانی; سیدعلی اکبر هدایتی; قاسم رشیدیان. "تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykis)". نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری, 11, 1, 1396, 33-40.
غفاری فارسانی, حامد, هدایتی, سیدعلی اکبر, رشیدیان, قاسم. (1396). 'تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykis)', نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری, 11(1), pp. 33-40.
غفاری فارسانی, حامد, هدایتی, سیدعلی اکبر, رشیدیان, قاسم. تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykis). نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری, 1396; 11(1): 33-40.
تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykis)