• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
 
  • ورود به سامانه ▼
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام در سامانه
  • English
صفحه اصلی فهرست مقالات مشخصات مقاله
  • ذخیره رکوردها
  • |
  • نسخه قابل چاپ
  • |
  • توصیه به دوستان
  • |
  • ارجاع به این مقاله ارجاع به مقاله
    RIS EndNote BibTeX APA MLA Harvard Vancouver
  • |
  • اشتراک گذاری اشتراک گذاری
    CiteULike Mendeley Facebook Google LinkedIn Twitter
نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری
arrow مقالات آماده انتشار
arrow شماره جاری
شماره‌های پیشین نشریه
دوره دوره 11 (1396)
شماره شماره 3
شماره شماره 2
شماره شماره 1
دوره دوره 10 (1395)
دوره دوره 2 (1387)
غفاری فارسانی, حامد, هدایتی, سیدعلی اکبر, رشیدیان, قاسم. (1396). تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykis). نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری, 11(1), 33-40.
حامد غفاری فارسانی; سیدعلی اکبر هدایتی; قاسم رشیدیان. "تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykis)". نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری, 11, 1, 1396, 33-40.
غفاری فارسانی, حامد, هدایتی, سیدعلی اکبر, رشیدیان, قاسم. (1396). 'تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykis)', نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری, 11(1), pp. 33-40.
غفاری فارسانی, حامد, هدایتی, سیدعلی اکبر, رشیدیان, قاسم. تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykis). نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری, 1396; 11(1): 33-40.

تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykis)

مقاله 4، دوره 11، شماره 1، بهار 1396، صفحه 33-40  XML اصل مقاله (285.76 K)
نوع مقاله: علمی پژوهشی
نویسندگان
حامد غفاری فارسانی email 1؛ سیدعلی اکبر هدایتی2؛ قاسم رشیدیان3
1دانشجوی دکتری شیلات، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران
2دانشیار دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
3دانشجوی دکتری شیلات، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
عنوان مقاله [English]
Effects of dietary Inulin prebiotic on growth performance and body composition of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
نویسندگان [English]
a a1؛ a a2؛ a a3
1a
2a
3a
مراجع
آمار
تعداد مشاهده مقاله: 94
تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 111
صفحه اصلی | واژه نامه اختصاصی | اخبار و اعلانات | اهداف و چشم انداز | نقشه سایت
ابتدای صفحه ابتدای صفحه

Journal Management System. Designed by sinaweb.