دوره 15 (1400)
دوره 14 (1399)
دوره 13 (1398)
دوره 12 (1397)
دوره 11 (1396)
دوره 10 (1395)
دوره 9 (1394)
دوره 8 (1393)
دوره 7 (1392)
دوره 6 (1391)
دوره 5 (1390)
دوره 4 (1389)
دوره 3 (1388)
دوره 2 (1387)
دوره 1 (1386)
تعداد مقالات: 467
1. تأثیر عصاره گیاه صبرزرد (vera Aleo) بر شاخصهای رشد ماهی شیربت (Barbus grypus)
چکیده
در این تحقیق اثر عصاره گیاه صبرزرد (Aleo vera)بر شاخصهای رشد ماهی شیربت (Barbus grypus)مورد برسی قرار گرفت. بدین منظور سه غلظت 1/0، 2/0، 5/0 درصد عصاره گیاه آلوئه ورا (در سه تکرار) با خوراک مخلوط شده و ماهیها بهمدت ... بیشتر2. تأثیر تغییرات غلظت مواد مغذی و شدت نور روی شاخصهای رشد و تراکم میکروجلبک اقتصادی سندسموس Scenedesmus sp
چکیده
بیشتر3. مقایسه تاثیر هورمون اواپریم و عصاره غده هیپوفیز ماهی کپور بر شاخصهای تولیدمثلی ماهی فیتوفاگ (Hipophthalmichthys molitrix)
چکیده
بیشتر4. ارزیابی آزمایشگاهی اثر ضدقارچی عصاره آویشن و مرزنجوش بر روی قارچ فوزاریوم جداشده از مولدین میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در مرکز تکثیر دلوار میگو استان بوشهر
چکیده
بیشتر5. ﮐﻢترین غلظت موثر (MIC)، ﻏﻠﻈﺖ ﮐﺸﻨﺪه و ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ غلظتﻫﺎی ﻣﺆﺛﺮ ﮐﻠﺮﯾﺪ ﺳﺪﯾﻢ ﺑﺮ ﻗﺎرچ زدﮔﯽ ﺗﺨﻢ و ﺗﻔﺮﯾﺦ ﻻرو ﺗﺎس ﻣﺎﻫﯽ اﯾﺮاﻧﯽ (Acipenser persicus)
چکیده
بیشتر6. اﺛﺮات ﻏﻠﻈﺖ های زیرکشنده 4- ﻧﻮﻧﯿﻞ ﻓﻨﻞ ﺑﺮ ﺗﻨﻮع ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﻻرو ﻧﻮرس ﺗﺎس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻧﺸﺎﻧﮕﺮﻫﺎی رﯾﺰﻣﺎﻫﻮاره ای
چکیده
بیشتر7. بررسی پارامترهای رشد و مرگ و میر ماهی زرده (Euthynnus affinis) در آبهای ساحلی استان هرمزگان
چکیده
ماهی زرده (Euthynnus affinis)با نام عمومی زرده (KawaKawa) یکی از ماهیان ارزشمند آبهای جنوبی و استان هرمزگان میباشد، از این رو بررسی پارامترهای رشد و مرگ ومیر این گونه ... بیشتر8. تأثیر پربیوتیک (prebiotic) اینولین (inulin) بر شاخص تولید و تراکم باکتریایی دستگاه گوارش فیل ماهیان (Huso huso) جوان پرورشی
چکیده
استفاده از پربیوتیکها بهعنوان مواد غذائی غیر قابل هضم که بهطور مؤثری سلامتی میزبان را از طریق تحریک و یا محدود کردن رشد باکتریهای موجود در روده تحت تاثیر قرار میدهند، ایده جدیدی در آبزیپروری ... بیشتر9. شناسایی کلادهای زوگزانتلههای همزیست با گونههای مرجانهای سخت بهروش مولکولی در حوضچههای جزر و مدی جزیره هنگام خلیج فارس
چکیده
با توجه به اهمیت Zooxanthellae در پدیده سفید شدگی جوامع مرجانهای آبسنگ ساز و بهمنظور روابط زیستی بین مرجانهای آبسنگ ساز و جلبکهای همزیست آنها در خلیج فارس و همچنین چگونگی پایداری و بقا مرجانها در برابر ... بیشتر10. اثرات غلظتهای زیرکشنده ۴- نونیل فنل بر تنوع ژنتیکی لارو نورس تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) با استفاده از نشانگرهای ریزماهوارهای
چکیده
چکیده نونیل فنلها از ترکیباتی هستند که استفاده گستردهای در صنایع پلاستیکی، شویندهها، رزینها و استابیلیزها داشته و از طریق نشت فاضلابها وارد اکوسیستمهای آبی میشوند. در پژوهش حاضر بررسی اثرات ... بیشتر11. شناسایی پلی فمیده ها درسواحل ایرانی دریای خزر(محدوده آبهای گیلان) و تاثیرشانه دار Mnemiopsis leidyi برآنها
چکیده
چکیده پلی فمیده های حوضه جنوبی دریای خزر درطی اجرای طرح های تحقیقاتی هیدرولوژی وهیدروبیولوژی دریای خزر درسال 1375 و هیدرولوژی وهیدروبیولوژی دریای خزر اعماق کمتراز 10 متر ... بیشتر12. بررسی مقایسهای سطوح برخی از هورمونهای استروئیدی جنسی سرم خون در مولدین نارس و بالغ کفال طلایی دریای خزر (Liza auratus)
چکیده
چکیده تأثیر هورمونهای گناد و تروپینی بر فرآیند گامتزایی و تولیدمثل در ماهیان استخوانی از طریق هورمونهای استروئیدی صورت میگیرد. بررسی روند تغییرات استروئیدهای جنسی در مراحل مختلف تکامل از جمله ... بیشتر13. مطالعه بر روی زیتوده جلبکهای قهوهای دارویی محدوده بین جزر و مدی ساحل چابهار (استان سیستان و بلوچستان ـ دریای عمان )
چکیده
این تحقیق از فروردین لغایت اسفند ماه 1384 بهمدت یکسال در منطقه چابهار بهطول انجامید. در ابتدا، براساس جدول جزرومدی، زمانهای بیشترین جزر در طول ماه در این منطقه بهدست آمده و بوسیله متر و GPS دستی ... بیشتر14. تاثیر نوکلئوتید جیره بر برخی شاخصهای رشد و بقاء و ترکیب لاشه ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides)
چکیده
چکیده این پژوهش در تابستان سال1387 در کارگاه تکثیر میگوی پارس آبزیستان در استان بوشهر (شهر دلوار) به مدت 10 هفته (2 هفته سازگاری و 8 هفته پرورش) انجام شد. تاثیر نوکلئوتید جیره در 5 سطح غذایی صفر، 15/0، 25/0، 35/0 و ... بیشتر15. پراکنش زمانی و مکانی ماهیان خاویاری در آبهای ساحلی دریای خزر طی سالهای 85-1383
چکیده
چکیده در این پژوهش، تنوع گونهای، پراکنش زمانی و مکانی ماهیان خاویاری در عمقهای کمتر از 10 متر در حوضه آبهای ساحلی استان مازندران در دریای خزر با استفاده از دام گوشگیر طی سالهای 85-1383 مورد بررسی ... بیشتر16. تغییرات اسیدهای چرب تخم ماهیان سفید (Rutilus frisii kutum) و کفال طلایی (Liza aurata) دریای مازندران تحت فرآیند شور کردن
چکیده
چکیده چربی تخم ماهیان همانند بافت عضلات آنها حاوی اسیدهای چرب غیراشباع میباشد. در این مطالعه به اندازهگیری انواع اسیدهای چرب در تخم تازه ماهی سفید و ماهی کفال طلایی و بررسی اثر فرآیند شور کردن، بهعنوان ... بیشتر17. تجمع کادمیوم، مس و آهن در بافتهای ماهی شبه شوریده Johnius belangerii (C.) در سواحل شمالی خلیج فارس (بندردیلم)
چکیده
چکیده در مطالعه حاضر غلظت فلزات سنگین کادمیوم، مس و آهن در بافتهای عضله، آبشش و کبد ماهی شبه شوریده در آبهای سواحل بندر دیلم در استان بوشهر بهمدت یک سال از شهرریورماه 1385 تا پایان مردادماه 1386 بهصورت ... بیشتر18. ارزیابی اثرات زئولیت برروی برخی فاکتورهای ایمنی و آنزیمی ماهی کپور دریای مازندران (Cyprinus arpio)
چکیده
چکیده در این تحقیق نقش زئولیت در بهبود شرایط محیطی و بهبود قدرت ایمنی کپور دریاییCyprinus carpio انجام شد. به این منظور اثر زئولیت با میزان 20، 40، 80 و 120 میلیگرم در لیتر و بدون زئولیت با سه تکرار برای مدت 60 روز ... بیشتر19. تغلیظ و خالصسازی اسیدهای چرب امگا -3 با روش کمپلکس اوره
چکیده
روغن ماهی بهوسیله روش Bligh and Dyer از بافت ماهیچهای فیتوفاگ استخراج گردید، نمونههای روغن در 70- درجه سانتیگراد نگهداری شدند و سپس اسیدهای چرب چند غیراشباعی بهکمک روش کمپلکس اوره تغلیظ شدند. خالصسازی ... بیشتر20. اثرات سطوح مختلف سینبیوتیک Biomin Imbo بر رشد و بازماندگی بچهماهیان سفید (Rutilus frisian kutum)
چکیده
چکیده هدف از مطالعه حاضر تخمین اثرات سطوح مختلف سینبیوتیک Biominâ Imbo بر روی رشد، بقاء، ترکیب لاشه و هزینه غذا در بچهماهیان سفید (Rutilus frisii kutum) دریای خزر بود. این آزمایش بهصورت طرح کاملاً تصادفی درقالب ... بیشتر21. تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) روکششده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری بهمدت چهار ماه در دمای 18- درجه سانتیگراد
چکیده
این پژوهش با هدف بررسی کیفیت و مدت زمان ماندگاری کیلکای روکش شده سرخشده با لعاب تمپورا در مقایسه با کیلکای روکش شده خام با لعاب تمپورا طی نگهداری در دمای 18- درجه سانتیگراد انجام شده است. در این تحقیق ... بیشتر22. اثر محلولهای فعالکننده اسپرم بر کارایی تکثیر مصنوعی ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
چکیده
چکیده کیفیت مناسب اسپرم که مهمترین مشخصه آن تحرک میباشد، میتواند سبب افزایش لقاح گردد. از آنجاییکه کیفیت اسپرمها و تخمکها در طول دوره تکثیر به مرور کاهش مییابد و این مسأله سبب پایین آمدن ... بیشتر23. اثرات جایگزینی آرد ماهی با آرد ضایعات طیور بر شاخصهای ایمنی و آنزیمهای کبدی ماهی ازونبرون (Acipenser stellatus) پرواری در استان خوزستان
چکیده
چکیده در این پژوهش، یک آزمایش 12 هفتهای بهمنظور بررسی اثرات جایگزینی آرد ماهی با آرد ضایعات طیور (PBM) در جیره غذایی ماهیان ازونبرون Acipenser stellatus بر شاخصهای ایمنی و آنزیمهای کبدی آنها در اقلیم خوزستان، ... بیشتر24. تعیین غلظت کشنده (LC50 96h) حشرهکش کلرپیریفوس و دیازینون بر روی بچه ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus)
چکیده
چکیده در طی این تحقیق سمیت حاد (Acute toxicity) سم کلرپیریفوس و دیازینون که به مقدار زیادی در مزارع کشاورزی و خصوصاً شالیزارهای منطقه گلستان استفاده میگردد، بر روی بچه ماهیان 3-1 گرمی کلمه بهمنظور تعیین غلظت ... بیشتر25. اثرات جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با روغنهای گیاهی بر شاخصهای رشد، ترکیب شیمیایی و پروفیل اسیدهای چرب بچهفیلماهی پرورشی (Huso huso)