تأثیرجایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی بر رشد و بازماندگی بچه‌‌ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)
1. تأثیرجایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی بر رشد و بازماندگی بچه‌‌ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)
دوره 5، شماره 2 ، تابستان 1390، ، صفحه 33-41

چکیده
  چکیده این بررسی در تابستان 88 در ایستگاه تحقیقات شیلاتی سفیدرود در شهرستان آستانه اشرفیه انجام گرفت. در این مطالعه تأثیر 5 جیره آزمایشی ایزونیتروژنیک و ایزوانرژیک با منابع پروتئینی مختلف با 4 تکرار برای ...  بیشتر
عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تأثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
2. عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تأثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
دوره 3، شماره 2 ، تابستان 1388، ، صفحه 11-22

چکیده
  چکیده پژوهش حاضر به‌‌منظور ارزیابی تأثیر آویزایم به‌عنوان یک مکمل آنزیمی بر رشد و بازماندگی ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان تغذیه شده با جیره‌های غذایی حاوی آرد سویا انجام شد. اساس تنظیم جیره‌های ...  بیشتر