کاربرد برخی پسماندهای عمل‌آوری شده غلات در جیره غذایی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchus mykiss) درمرحله پرواری
1. کاربرد برخی پسماندهای عمل‌آوری شده غلات در جیره غذایی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchus mykiss) درمرحله پرواری
دوره 5، شماره 1 ، بهار 1390، ، صفحه 23-33

چکیده
  چکیده در این تحقیق عملکرد رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در مرحله پرواری با استفاده از دو نوع ضایعات صنایع عمل آوری شده غلات شامل ضایعات صنایع تولید نان و ماکارونی به‌عنوان منبع کربوهیدرات جایگزین در ...  بیشتر