تأثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و بازماندگی فیل‌ماهیان جوان پرورشی (Huso huso Linne, 1758)
1. تأثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و بازماندگی فیل‌ماهیان جوان پرورشی (Huso huso Linne, 1758)
دوره 12، شماره 2 ، شهریور 1397، ، صفحه 45-57

چکیده
  چکیده استفاده از پربیوتیک‌ها به‌عنوان مواد غذایی غیرقابل هضم که به‌طور مؤثری سلامتی میزبان را از طریق تحریک و یا محدود کردن رشد باکتری‌های موجود در روده تحت‌تأثیر قرار می‌دهند، ایده جدیدی است که ...  بیشتر
مطالعه بافت شناسی مراحل تکوین روده در لارو فیل‌ماهی (Huso huso)
2. مطالعه بافت شناسی مراحل تکوین روده در لارو فیل‌ماهی (Huso huso)
دوره 3، شماره 1 ، خرداد 1388، ، صفحه 11-19

چکیده
  چکیده تکوین بافتی روده فیل‌ماهی در مراحل اولیه زندگی (75-1 روز پس از تفریخ) با استفاده از میکروسکوپ نوری مورد مطالعه قرار گرفت. لاروها در محلول بوئن فیکس شدند. سپس مراحل آبگیری و آغشتگی به پارافین انجام ...  بیشتر