تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح مختلف زئولیت بر عملکرد رشد، بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
1. تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح مختلف زئولیت بر عملکرد رشد، بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
دوره 9، شماره 1 ، بهار 1394، ، صفحه 10-22

چکیده
  چکیده این تحقیق به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف زئولیتبر شاخص­های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه در بچه ماهی قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchusmykiss) به مدت 56 روز انجام گرفت. آزمایش با استفاده از طرح کاملاً ...  بیشتر
عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تأثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
2. عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تأثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
دوره 3، شماره 2 ، تابستان 1388، ، صفحه 11-22

چکیده
  چکیده پژوهش حاضر به‌‌منظور ارزیابی تأثیر آویزایم به‌عنوان یک مکمل آنزیمی بر رشد و بازماندگی ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان تغذیه شده با جیره‌های غذایی حاوی آرد سویا انجام شد. اساس تنظیم جیره‌های ...  بیشتر
مقایسه میزان تولید نهائی ماهی در استخرهای متوالی کارگاه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان
3. مقایسه میزان تولید نهائی ماهی در استخرهای متوالی کارگاه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان
دوره 2، شماره 4 ، زمستان 1387، ، صفحه 72-77

چکیده
  چکیده هدف این تحقیق، سنجش میزان اکسیژن محلول در استخرهای بالادست، میانی و پائین دست قزل­آلا و همین‌طور مقایسه میزان تولید نهایی ماهی در استخرهای مختلف (بالادست، میانی و پائین‌دست) در یک کارگاه پرورش ...  بیشتر