بررسی عملکرد رشد لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استفاده از سطوح متفاوت پروبیوتیک و آهن مکمل شده در جیره غذایی
1. بررسی عملکرد رشد لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استفاده از سطوح متفاوت پروبیوتیک و آهن مکمل شده در جیره غذایی
دوره 2، شماره 3 ، پاییز 1387، ، صفحه 16-23

چکیده
  چکیده پروبیوتیک­ها میکروارگانیسم­های مفیدی هستند که در دستگاه گوارش موجودات بصورت کلونی در آمده و اثرات مفیدی بر سلامتی و رشد موجود میزبان دارند. به­منظور استفاده بهینه از این میکروارگانیسم­ها، ...  بیشتر