تغییرات شاخص‌های احشایی، کبدی و سطوح اسیدهای چرب کبد بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss W., 1792) تحت تاثیر تغذیه با روغن‌های گیاهی
1. تغییرات شاخص‌های احشایی، کبدی و سطوح اسیدهای چرب کبد بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss W., 1792) تحت تاثیر تغذیه با روغن‌های گیاهی
دوره 7، شماره 2 ، تابستان 1392، ، صفحه 51-60

چکیده
  چکیده ماهی قزل­آلای رنگین­کمان، برای رشد طبیعی همانند ماهی­های دیگر به اسیدهای چرب سری n-3 و n-6 نیاز دارد. در این تحقیق، ارزیابی اثر مقایسه­ای روغن­های مختلف بر روی کبد بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین ...  بیشتر
کارآیی آنتی اکسیدان بوتیل هیدورکسی تولوئن BHT)) بر ثبات چربی جیره فیل ماهی به هنگام نگهداری در شرایط سرما
2. کارآیی آنتی اکسیدان بوتیل هیدورکسی تولوئن BHT)) بر ثبات چربی جیره فیل ماهی به هنگام نگهداری در شرایط سرما
دوره 1، شماره 1 ، بهار 1386، ، صفحه 45-50

چکیده
  چکیده کارآیی آنتی اکسیدان BHT بر ثبات  چربی جیره فیل ماهی به هنگام  نگهداری در شرایط  سرما به مدت 3 ماه مورد مطالعه قرار گرفت. در این تحقیق پس از تهیه مواد اولیه و ساخت جیره ترکیبی پلت آنتی‌اکسیدان ...  بیشتر