اثرات جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با روغن‌های گیاهی بر شاخص‌های رشد، ترکیب شیمیایی و پروفیل اسیدهای چرب بچه‌فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso)
1. اثرات جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با روغن‌های گیاهی بر شاخص‌های رشد، ترکیب شیمیایی و پروفیل اسیدهای چرب بچه‌فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso)
دوره 12، شماره 2 ، تابستان 1397، ، صفحه 1-13

چکیده
  چکیده در این تحقیق، اثرات جایگزینی سطوح مختلف روغن‌های گیاهی به‌جای روغن ماهی بر شاخص‌های رشد، ترکیب شیمیایی و پروفیل اسیدهای چرب بچه‌فیل‌ماهیان پرورشی (49/0±01/27 گرم) به‌مدت 8 هفته مورد بررسی قرار ...  بیشتر
تولید پروتئین هیدرولیز شده از امعاء و احشاء فیل ماهی (Huso huso) با استفاده از آنزیم آلکالاز
2. تولید پروتئین هیدرولیز شده از امعاء و احشاء فیل ماهی (Huso huso) با استفاده از آنزیم آلکالاز
دوره 12، شماره 1 ، بهار 1397، ، صفحه 42-49

چکیده
  چکیده در تحقیق حاضر، از روش پاسخ سطحی (Response Surface Method; RSM) به منظور بهینه سازی شرایط تولید پروتئین هیدرولیز شده از امعاء و احشاء فیل ماهی (Huso huso) از لحاظ دما، زمان و میزان آنزیم، استفاده گردید. در این روش، ...  بیشتر
امکان جایگزینی تانن بجای خاک رس در فرآیند تکثیر مصنوعی فیل ماهی (Huso huso)
3. امکان جایگزینی تانن بجای خاک رس در فرآیند تکثیر مصنوعی فیل ماهی (Huso huso)
دوره 3، شماره 4 ، زمستان 1388، ، صفحه 90-105

چکیده
  چکیده فیل ماهی (Huso huso) بزرگترین ماهی خاویاری دریای خزر می‌باشد. با توجه به‌طولانی بودن سن بلوغ و از بین رفتن مکان‌های تخم‌ریزی، تکثیر مصنوعی این ماهیان در سال‌های اخیر رواج یافته است. یکی از مراحل تکثیر ...  بیشتر
مطالعه بافت شناسی مراحل تکوین معده در لارو فیل ماهی (Huso huso)
4. مطالعه بافت شناسی مراحل تکوین معده در لارو فیل ماهی (Huso huso)
دوره 1، شماره 2 ، تابستان 1386، ، صفحه 15-24

چکیده
  چکیده تکوین بافتی معده فیل‌ماهی در مراحل اولیه زندگی (75-1 روز پس از تفریخ) با استفاده از میکروسکوپ نوری مورد مطالعه قرار گرفت. لاروها در محلول بوئن فیکس شدند. سپس مراحل آبگیری و آغشتگی به پارافین انجام ...  بیشتر
کارآیی آنتی اکسیدان بوتیل هیدورکسی تولوئن BHT)) بر ثبات چربی جیره فیل ماهی به هنگام نگهداری در شرایط سرما
5. کارآیی آنتی اکسیدان بوتیل هیدورکسی تولوئن BHT)) بر ثبات چربی جیره فیل ماهی به هنگام نگهداری در شرایط سرما
دوره 1، شماره 1 ، بهار 1386، ، صفحه 45-50

چکیده
  چکیده کارآیی آنتی اکسیدان BHT بر ثبات  چربی جیره فیل ماهی به هنگام  نگهداری در شرایط  سرما به مدت 3 ماه مورد مطالعه قرار گرفت. در این تحقیق پس از تهیه مواد اولیه و ساخت جیره ترکیبی پلت آنتی‌اکسیدان ...  بیشتر