اثر حرارت روی رشد و بلوغ فیل‌ماهی پرورشی(Huso huso)
1. اثر حرارت روی رشد و بلوغ فیل‌ماهی پرورشی(Huso huso)
دوره 14، شماره 2 ، تابستان 1399، ، صفحه 18-27

چکیده
  چکیده یکی از مشکلات پرورش ماهیان خاویاری طولانی بودن سیکل تکامل تخمدان و سن تولید خاویار می‌باشد. برای کاهش دوره تولید خاویار، مطالعه‌ای در مرکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید رجایی برروی پرورش ...  بیشتر
مقایسه تجمع زیستی فلزات سنگین نیکل، کادمیوم و روی در عضله و کبد فیل‌ماهی (Huso huso) و ماهی ازون‌برون (Acipenser stellatus) پرورشی در استان خوزستان
2. مقایسه تجمع زیستی فلزات سنگین نیکل، کادمیوم و روی در عضله و کبد فیل‌ماهی (Huso huso) و ماهی ازون‌برون (Acipenser stellatus) پرورشی در استان خوزستان
دوره 12، شماره 4 ، زمستان 1397، ، صفحه 15-26

چکیده
  این پژوهش با هدف تعیین و مقایسه میزان فلزات سنگین کادمیوم، روی و نیکل در عضله و کبد فیل‌ماهی (Huso huso) و ماهی ازون‌برون (Acipenser stellatus) پرورشی در فصل بهار در استان خوزستان انجام شد. 60 نمونه فیل‌ماهی و ماهی ازون‌برون ...  بیشتر
اثرات جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با روغن‌های گیاهی بر شاخص‌های رشد، ترکیب شیمیایی و پروفیل اسیدهای چرب بچه‌فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso)
3. اثرات جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با روغن‌های گیاهی بر شاخص‌های رشد، ترکیب شیمیایی و پروفیل اسیدهای چرب بچه‌فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso)
دوره 12، شماره 2 ، تابستان 1397، ، صفحه 1-13

چکیده
  چکیده در این تحقیق، اثرات جایگزینی سطوح مختلف روغن‌های گیاهی به‌جای روغن ماهی بر شاخص‌های رشد، ترکیب شیمیایی و پروفیل اسیدهای چرب بچه‌فیل‌ماهیان پرورشی (49/0±01/27 گرم) به‌مدت 8 هفته مورد بررسی قرار ...  بیشتر
فعالیت ضدمیکروبی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر غنی شده با اسانس دارچین بر روی فیله‌های فیل‌ماهی در شرایط نگهداری در یخچال
4. فعالیت ضدمیکروبی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر غنی شده با اسانس دارچین بر روی فیله‌های فیل‌ماهی در شرایط نگهداری در یخچال
دوره 7، شماره 4 ، زمستان 1392، ، صفحه 59-69

چکیده
  چکیده فیلم پروتئینی زیست تخریب‌پذیر از طریق همراهی اسانس دارچین در غلظت‌های 4/0، 8/0 و 5/1 درصد حجمی/ حجمی با کنسانتره پروتئین آب پنیر ساخته شد. سپس فعالیت ضدمیکروبی آن در برابر 6 باکتری و یک قارچ شامل Lactobacillus ...  بیشتر
فعالیت ضدمیکروبی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر غنی‌شده با اسانس دارچین بر روی فیله‌های فیل‌ماهی در شرایط نگهداری در یخچال
5. فعالیت ضدمیکروبی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر غنی‌شده با اسانس دارچین بر روی فیله‌های فیل‌ماهی در شرایط نگهداری در یخچال
دوره 7، شماره 1 ، بهار 1392، ، صفحه 79-89

چکیده
  چکیده فیلم پروتئینی زیست تخریب‌پذیر از طریق همراهی اسانس دارچین در غلظت‌های 4/0، 8/0 و 5/1 درصد حجمی/ حجمی با کنسانتره پروتئین آب پنیر ساخته شد. سپس فعالیت ضدمیکروبی آن در برابر 6 باکتری و یک قارچ شامل Lactobacillus ...  بیشتر
امکان جایگزینی تانن بجای خاک رس در فرآیند تکثیر مصنوعی فیل ماهی (Huso huso)
6. امکان جایگزینی تانن بجای خاک رس در فرآیند تکثیر مصنوعی فیل ماهی (Huso huso)
دوره 3، شماره 4 ، زمستان 1388، ، صفحه 90-105

چکیده
  چکیده فیل ماهی (Huso huso) بزرگترین ماهی خاویاری دریای خزر می‌باشد. با توجه به‌طولانی بودن سن بلوغ و از بین رفتن مکان‌های تخم‌ریزی، تکثیر مصنوعی این ماهیان در سال‌های اخیر رواج یافته است. یکی از مراحل تکثیر ...  بیشتر
مقایسه و تأثیر سطوح مختلف چربی‌های گیاهی و جانوری بر عملکرد رشد و برخی شاخص‌های بیوشیمیایی فیل ماهی (Huso huso)
7. مقایسه و تأثیر سطوح مختلف چربی‌های گیاهی و جانوری بر عملکرد رشد و برخی شاخص‌های بیوشیمیایی فیل ماهی (Huso huso)
دوره 3، شماره 2 ، تابستان 1388، ، صفحه 31-39

چکیده
  چکیده به‌منظور بهبود تغذیه و رشد بچه فیل‌ماهی، جهت تعیین تأثیر سطوح مختلف منابعچربی جیره غذایی، آزمایشی در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی در حوضچه‌های فایبرگلاس به حجم 1100 لیتر در شرایط یکسان پرورش طراحی ...  بیشتر