کاربرد برخی پسماندهای عمل‌آوری شده غلات در جیره غذایی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchus mykiss) درمرحله پرواری
1. کاربرد برخی پسماندهای عمل‌آوری شده غلات در جیره غذایی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchus mykiss) درمرحله پرواری
دوره 5، شماره 1 ، بهار 1390، ، صفحه 23-33

چکیده
  چکیده در این تحقیق عملکرد رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در مرحله پرواری با استفاده از دو نوع ضایعات صنایع عمل آوری شده غلات شامل ضایعات صنایع تولید نان و ماکارونی به‌عنوان منبع کربوهیدرات جایگزین در ...  بیشتر
اثر سوماتوتروپین گاوی نوترکیب (التوسیل) بر عملکرد رشد ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)‌
2. اثر سوماتوتروپین گاوی نوترکیب (التوسیل) بر عملکرد رشد ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)‌

مسعود حقیقی؛ مصطفی شریف‌روحانی؛ عیسی شریف‌پور؛ ابوالفضل سپهداری

دوره 2، شماره 1 ، بهار 1387، ، صفحه 63-71

چکیده
  هدف از این تحقیق بررسی اثر خوراکی سوماتوتروپین گاوی نوترکیب 1 درصد (التوسیل) بر عملکرد رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان بود. در این تحقیق، از 1200 لارو ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با میانگین وزنی 05/0±5/0 ...  بیشتر