فعالیت ضدمیکروبی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر غنی شده با اسانس دارچین بر روی فیله‌های فیل‌ماهی در شرایط نگهداری در یخچال
1. فعالیت ضدمیکروبی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر غنی شده با اسانس دارچین بر روی فیله‌های فیل‌ماهی در شرایط نگهداری در یخچال
دوره 7، شماره 4 ، زمستان 1392، ، صفحه 59-69

چکیده
  چکیده فیلم پروتئینی زیست تخریب‌پذیر از طریق همراهی اسانس دارچین در غلظت‌های 4/0، 8/0 و 5/1 درصد حجمی/ حجمی با کنسانتره پروتئین آب پنیر ساخته شد. سپس فعالیت ضدمیکروبی آن در برابر 6 باکتری و یک قارچ شامل Lactobacillus ...  بیشتر
فعالیت ضدمیکروبی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر غنی‌شده با اسانس دارچین بر روی فیله‌های فیل‌ماهی در شرایط نگهداری در یخچال
2. فعالیت ضدمیکروبی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر غنی‌شده با اسانس دارچین بر روی فیله‌های فیل‌ماهی در شرایط نگهداری در یخچال
دوره 7، شماره 1 ، بهار 1392، ، صفحه 79-89

چکیده
  چکیده فیلم پروتئینی زیست تخریب‌پذیر از طریق همراهی اسانس دارچین در غلظت‌های 4/0، 8/0 و 5/1 درصد حجمی/ حجمی با کنسانتره پروتئین آب پنیر ساخته شد. سپس فعالیت ضدمیکروبی آن در برابر 6 باکتری و یک قارچ شامل Lactobacillus ...  بیشتر