تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)
1. تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)
دوره 7، شماره 3 ، پاییز 1392، ، صفحه 57-64

چکیده
  چکیده در این مطالعه تأثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص­های رشد و آنالیز لاشه ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان به­ مدت 8 هفته ارزیابی شد. ماهیان انگشت قد قزل‏آلای رنگین‏کمان ...  بیشتر