اثرات افزودن آنزیم آویزایم به جیره غذایی حاوی مقادیر مختلف پروتئین گیاهی کانولا بر شاخص‌های رشد میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)
1. اثرات افزودن آنزیم آویزایم به جیره غذایی حاوی مقادیر مختلف پروتئین گیاهی کانولا بر شاخص‌های رشد میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)
دوره 7، شماره 2 ، تابستان 1392، ، صفحه 77-84

چکیده
  چکیده             این مطالعه به منظور تعیین اثرات افزودن مولتی آنزیم آویزایم بر شاخص­های رشد و ترکیب بدن میگوی سفید غربی با میانگین وزن اولیه 5/0±5/2 گرم انجام گرفت. این آزمایش ...  بیشتر
تعیین اثرات جایگزینی کنجاله سویا به‌جای کنجاله کلزا (کانولا) بر رشد قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
2. تعیین اثرات جایگزینی کنجاله سویا به‌جای کنجاله کلزا (کانولا) بر رشد قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
دوره 3، شماره 3 ، پاییز 1388، ، صفحه 21-30

چکیده
  چکیده به‌منظور اثرات جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا بر رشد قزل‌آلای رنگین‌کمان پنج جیره غذایی با جایگزینی سطوح صفر، 25، 50، 75 و 100 درصدی کنجاله سویا به‌وسیله کنجاله کانولا بر فاکتورهای رشد قزل‌آلای ...  بیشتر