برخی پارامترهای رشد بچه‌ماهیان روهو (Labeo rohita)، کاتلا (Catla catla) و مریگال (Cirrhinus mirgala) پرورش یافته در استان خوزستان
1. برخی پارامترهای رشد بچه‌ماهیان روهو (Labeo rohita)، کاتلا (Catla catla) و مریگال (Cirrhinus mirgala) پرورش یافته در استان خوزستان
دوره 14، شماره 4 ، زمستان 1399، ، صفحه 1-15

چکیده
  چکیده این پژوهش با هدف تعیین میزان رشد و درصد بازماندگی کپورماهیان روهو (Labeo rohita)، کاتلا (Catla catla) و مریگال (Cirrhinus mirgala) در استان خوزستان انجام شد. تعداد 10500 قطعه بچه‌ماهیان نورس که به 3 استخر با تراکم 3500 قطعه ...  بیشتر
تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان‌الیگوساکارید و بتا 1-3 گلوکان بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب بدن بچه‌ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
2. تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان‌الیگوساکارید و بتا 1-3 گلوکان بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب بدن بچه‌ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
دوره 14، شماره 3 ، پاییز 1399، ، صفحه 34-43

چکیده
  چکیده این پ‍ژوهش به‌منظور ارزیابی تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان‌الیگوساکارید و بتا 1-3 گلوکان بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه در بچه‌ماهیان کپور پرورشی (Cyprinus carpio) به‌مدت 45 روز انجام گرفت. ...  بیشتر
تأثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و بازماندگی فیل‌ماهیان جوان پرورشی (Huso huso Linne, 1758)
3. تأثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و بازماندگی فیل‌ماهیان جوان پرورشی (Huso huso Linne, 1758)
دوره 12، شماره 2 ، تابستان 1397، ، صفحه 45-57

چکیده
  چکیده استفاده از پربیوتیک‌ها به‌عنوان مواد غذایی غیرقابل هضم که به‌طور مؤثری سلامتی میزبان را از طریق تحریک و یا محدود کردن رشد باکتری‌های موجود در روده تحت‌تأثیر قرار می‌دهند، ایده جدیدی است که ...  بیشتر
کاربرد پربیوتیک‌‌ها در آبزی‌پروری
4. کاربرد پربیوتیک‌‌ها در آبزی‌پروری
دوره 12، شماره 1 ، بهار 1397، ، صفحه 8-16

چکیده
  چکیده رشد سریع، کارایی تغذیه، عملکرد رشد و افزایش مقاومت در برابر بیماری­ها از اهداف مهم صنعت آبزی‌پروری محسوب می‌شود. ثابت شده است که در برخی از اجزاء غذایی مورد تغذیه جانوران، فلور باکتریایی دستگاه ...  بیشتر
تأثیر دفعات غذادهی مختلف روی مصرف غذا، رشد و ضریب تبدیل غذایی بچه‌ماهیان انگشت‌‌‌قد کپورمعمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758)
5. تأثیر دفعات غذادهی مختلف روی مصرف غذا، رشد و ضریب تبدیل غذایی بچه‌ماهیان انگشت‌‌‌قد کپورمعمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758)

مهدی عادلی؛ افشین قلیچی؛ زید احمدی؛ مهرداد کمالی سنزیقی

دوره 10، شماره 1 ، بهار 1395، ، صفحه 55-60

چکیده
  هدف از انجام این تحقیق بررسی دفعات غذادهی مختلف روی شاخص‌های رشد و بازماندگی بچه ماهیان کپور معمولی انگشت قد در طی 8 هفته می‌باشد. در این تحقیق تعداد 240 ماهی با دامنه وزن اولیه 26/9-85/8 گرم در 4 تیمار و 3 تکرار ...  بیشتر
تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح مختلف زئولیت بر عملکرد رشد، بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
6. تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح مختلف زئولیت بر عملکرد رشد، بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
دوره 9، شماره 1 ، بهار 1394، ، صفحه 10-22

چکیده
  چکیده این تحقیق به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف زئولیتبر شاخص­های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه در بچه ماهی قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchusmykiss) به مدت 56 روز انجام گرفت. آزمایش با استفاده از طرح کاملاً ...  بیشتر
تأثیر جیره‌های غذایی بیومار و طیور بر فاکتورهای رشد و بازماندگی ماهی سیچلاید تگزاس (Cyanoguttatus herichthys, Baird & Girard 1854)
7. تأثیر جیره‌های غذایی بیومار و طیور بر فاکتورهای رشد و بازماندگی ماهی سیچلاید تگزاس (Cyanoguttatus herichthys, Baird & Girard 1854)
دوره 8، شماره 1 ، بهار 1393، ، صفحه 59-69

چکیده
  چکیده تغذیه ماهیان آکواریومی با استفاده از جیره‌های ارزان‌تر و حفظ کیفیت مطلوب ماهی، از هزینه‌های عمده عملیات پرورش به‌شمار می‌آید. به این منظور، تعداد 120 قطعه ماهی سیچلاید تگزاس با جیره‌های غذایی ...  بیشتر
تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان‌الیگوساکارید بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب بدن ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi)
8. تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان‌الیگوساکارید بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب بدن ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi)
دوره 7، شماره 4 ، زمستان 1392، ، صفحه 30-40

چکیده
  چکیده این پژوهش به‌منظور ارزیابی تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان‌الیگوساکارید بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب بدن ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi) به‌مدت 45 روز انجام گرفت. آزمایش با استفاده از طرح کاملاً ...  بیشتر
تأثیر رنگ تانک پرورش روی فاکتورهای رشد و بازماندگی بچه‌ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus)
9. تأثیر رنگ تانک پرورش روی فاکتورهای رشد و بازماندگی بچه‌ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus)
دوره 6، شماره 2 ، تابستان 1391، ، صفحه 83-91

چکیده
  چکیده رنگ تانک پرورش از عوامل مهمی می‌باشد که می‌تواند ماهی را به غذا جذب نموده تا با استفاده از آن باعث رشد و بازماندگی بیش‌تر ماهیان شود. به این منظور این آزمایش به‌مدت 8 هفته و در مرکز تکثیر و پرورش ...  بیشتر
تأثیر دما بر سرعت رشد و بازماندگی در بچه‌کپورماهیان (کاتلا ((Catla catla، روهو (Labeo rohita) و مریگال (Cirrhinus reba)) نورس هندی در شرایط استخرهای پرورشی در استان خوزستان
10. تأثیر دما بر سرعت رشد و بازماندگی در بچه‌کپورماهیان (کاتلا ((Catla catla، روهو (Labeo rohita) و مریگال (Cirrhinus reba)) نورس هندی در شرایط استخرهای پرورشی در استان خوزستان
دوره 5، شماره 4 ، زمستان 1390، ، صفحه 56-66

چکیده
  چکیده دما یک پارامتر تأثیرگذار بر رشد ماهی در شرایط طبیعی می‌باشد. به‌منظور بررسی دمای آب بر میزان رشد و درصد بازماندگی بچه‌کپورماهیان نورس هندی تعداد 10500 قطعه بچه‌ماهی نورس به 3 استخر 700 مترمربعی پژوهشکده ...  بیشتر
بررسی تأثیر نوع خوراک بر رشد و بقاء نوزادان فرشته ماهی (Pterophyllum scalare)
11. بررسی تأثیر نوع خوراک بر رشد و بقاء نوزادان فرشته ماهی (Pterophyllum scalare)
دوره 5، شماره 1 ، بهار 1390، ، صفحه 117-124

چکیده
  چکیده عوامل مختلفی بر رشد، میزان بقاء و کیفیت نوزادان فرشته ماهی (Pterophyllum scalare) دخیل است. در این تحقیق، تأثیر نوع خوراک، بر میانگین وزن، طول، شاخص ضریب رشد ویژه (SGR)، افزایش وزن (WG) و بازماندگی نوزادان فرشته‌ماهی ...  بیشتر
عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تأثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
12. عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تأثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
دوره 3، شماره 2 ، تابستان 1388، ، صفحه 11-22

چکیده
  چکیده پژوهش حاضر به‌‌منظور ارزیابی تأثیر آویزایم به‌عنوان یک مکمل آنزیمی بر رشد و بازماندگی ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان تغذیه شده با جیره‌های غذایی حاوی آرد سویا انجام شد. اساس تنظیم جیره‌های ...  بیشتر