دوره 15 (1400)
دوره 14 (1399)
دوره 13 (1398)
دوره 12 (1397)
دوره 11 (1396)
دوره 10 (1395)
دوره 9 (1394)
دوره 8 (1393)
دوره 7 (1392)
دوره 6 (1391)
دوره 5 (1390)
دوره 4 (1389)
دوره 3 (1388)
دوره 2 (1387)
دوره 1 (1386)
کلیدواژهها = بازماندگی
تعداد مقالات: 14
1. تاثیر سطوح مختلف محرک ایمنی ایمونوژن بر رشد و بازماندگی بچهماهیان کلمه (Rutilus rutilus caspicus)
دوره 15، شماره 3 ، دی 1400، ، صفحه 51-57
چکیده
چکیدهاین بررسی بهمنظور ارزیابی کارایی محرک ایمنی ایمونوژن در 4 سطح 0، 5/0، 1و 5/1 درصد ایمونوژن به جیره غذایی بچهماهیان کلمه (Rutilus rutilus caspicus)، با میانگین وزنی 36/0±21/1 بهمدت 8 هفته صورت گرفت. بچه ماهیان ... بیشتر2. اثر جیره غذایی حاوی بتافین بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت به استرس در بچهماهی کلمه (Rutilus rutilus)
دوره 15، شماره 2 ، شهریور 1400، ، صفحه 40-48
چکیده
چکیدهاین پژوهش با هدف ارزیابی اثر مکمل غذایی بتائین بهعنوان ماده جاذب بر شاخصهای رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت به استرس در بچهماهی کلمه (Rutilus rutilus) طی مدت 8 هفته انجام شد. تعداد 240 عدد بچهماهی ... بیشتر3. برخی پارامترهای رشد بچهماهیان روهو (Labeo rohita)، کاتلا (Catla catla) و مریگال (Cirrhinus mirgala) پرورش یافته در استان خوزستان
دوره 14، شماره 4 ، اسفند 1399، ، صفحه 1-15
چکیده
چکیده این پژوهش با هدف تعیین میزان رشد و درصد بازماندگی کپورماهیان روهو (Labeo rohita)، کاتلا (Catla catla) و مریگال (Cirrhinus mirgala) در استان خوزستان انجام شد. تعداد 10500 قطعه بچهماهیان نورس که به 3 استخر با تراکم 3500 قطعه ... بیشتر4. تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانانالیگوساکارید و بتا 1-3 گلوکان بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب بدن بچهماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
دوره 14، شماره 3 ، آذر 1399، ، صفحه 34-43
چکیده
چکیده این پژوهش بهمنظور ارزیابی تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانانالیگوساکارید و بتا 1-3 گلوکان بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه در بچهماهیان کپور پرورشی (Cyprinus carpio) بهمدت 45 روز انجام گرفت. ... بیشتر5. تأثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخصهای رشد و بازماندگی فیلماهیان جوان پرورشی (Huso huso Linne, 1758)
دوره 12، شماره 2 ، شهریور 1397، ، صفحه 45-57
چکیده
چکیده استفاده از پربیوتیکها بهعنوان مواد غذایی غیرقابل هضم که بهطور مؤثری سلامتی میزبان را از طریق تحریک و یا محدود کردن رشد باکتریهای موجود در روده تحتتأثیر قرار میدهند، ایده جدیدی است که ... بیشتر6. کاربرد پربیوتیکها در آبزیپروری
دوره 12، شماره 1 ، خرداد 1397، ، صفحه 8-16
چکیده
چکیده رشد سریع، کارایی تغذیه، عملکرد رشد و افزایش مقاومت در برابر بیماریها از اهداف مهم صنعت آبزیپروری محسوب میشود. ثابت شده است که در برخی از اجزاء غذایی مورد تغذیه جانوران، فلور باکتریایی دستگاه ... بیشتر7. تأثیر دفعات غذادهی مختلف روی مصرف غذا، رشد و ضریب تبدیل غذایی بچهماهیان انگشتقد کپورمعمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758)
دوره 10، شماره 1 ، خرداد 1395، ، صفحه 55-60
چکیده
هدف از انجام این تحقیق بررسی دفعات غذادهی مختلف روی شاخصهای رشد و بازماندگی بچه ماهیان کپور معمولی انگشت قد در طی 8 هفته میباشد. در این تحقیق تعداد 240 ماهی با دامنه وزن اولیه 26/9-85/8 گرم در 4 تیمار و 3 تکرار ... بیشتر8. تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح مختلف زئولیت بر عملکرد رشد، بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهیان قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
دوره 9، شماره 1 ، خرداد 1394، ، صفحه 10-22
چکیده
چکیده این تحقیق به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف زئولیتبر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه در بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchusmykiss) به مدت 56 روز انجام گرفت. آزمایش با استفاده از طرح کاملاً ... بیشتر9. تأثیر جیرههای غذایی بیومار و طیور بر فاکتورهای رشد و بازماندگی ماهی سیچلاید تگزاس (Cyanoguttatus herichthys, Baird & Girard 1854)
دوره 8، شماره 1 ، خرداد 1393، ، صفحه 59-69
چکیده
چکیده تغذیه ماهیان آکواریومی با استفاده از جیرههای ارزانتر و حفظ کیفیت مطلوب ماهی، از هزینههای عمده عملیات پرورش بهشمار میآید. به این منظور، تعداد 120 قطعه ماهی سیچلاید تگزاس با جیرههای غذایی ... بیشتر10. تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانانالیگوساکارید بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب بدن ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi)
دوره 7، شماره 4 ، اسفند 1392، ، صفحه 30-40
چکیده
چکیده این پژوهش بهمنظور ارزیابی تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانانالیگوساکارید بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب بدن ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi) بهمدت 45 روز انجام گرفت. آزمایش با استفاده از طرح کاملاً ... بیشتر11. تأثیر رنگ تانک پرورش روی فاکتورهای رشد و بازماندگی بچهماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus)
دوره 6، شماره 2 ، شهریور 1391، ، صفحه 83-91
چکیده
چکیده رنگ تانک پرورش از عوامل مهمی میباشد که میتواند ماهی را به غذا جذب نموده تا با استفاده از آن باعث رشد و بازماندگی بیشتر ماهیان شود. به این منظور این آزمایش بهمدت 8 هفته و در مرکز تکثیر و پرورش ... بیشتر12. تأثیر دما بر سرعت رشد و بازماندگی در بچهکپورماهیان (کاتلا ((Catla catla، روهو (Labeo rohita) و مریگال (Cirrhinus reba)) نورس هندی در شرایط استخرهای پرورشی در استان خوزستان
دوره 5، شماره 4 ، اسفند 1390، ، صفحه 56-66
چکیده
چکیده دما یک پارامتر تأثیرگذار بر رشد ماهی در شرایط طبیعی میباشد. بهمنظور بررسی دمای آب بر میزان رشد و درصد بازماندگی بچهکپورماهیان نورس هندی تعداد 10500 قطعه بچهماهی نورس به 3 استخر 700 مترمربعی پژوهشکده ... بیشتر13. بررسی تأثیر نوع خوراک بر رشد و بقاء نوزادان فرشته ماهی (Pterophyllum scalare)
دوره 5، شماره 1 ، خرداد 1390، ، صفحه 117-124
چکیده
چکیده عوامل مختلفی بر رشد، میزان بقاء و کیفیت نوزادان فرشته ماهی (Pterophyllum scalare) دخیل است. در این تحقیق، تأثیر نوع خوراک، بر میانگین وزن، طول، شاخص ضریب رشد ویژه (SGR)، افزایش وزن (WG) و بازماندگی نوزادان فرشتهماهی ... بیشتر14. عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تأثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
دوره 3، شماره 2 ، شهریور 1388، ، صفحه 11-22