تأثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و بازماندگی فیل‌ماهیان جوان پرورشی (Huso huso Linne, 1758)
1. تأثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و بازماندگی فیل‌ماهیان جوان پرورشی (Huso huso Linne, 1758)
دوره 12، شماره 2 ، تابستان 1397، ، صفحه 45-57

چکیده
  چکیده استفاده از پربیوتیک‌ها به‌عنوان مواد غذایی غیرقابل هضم که به‌طور مؤثری سلامتی میزبان را از طریق تحریک و یا محدود کردن رشد باکتری‌های موجود در روده تحت‌تأثیر قرار می‌دهند، ایده جدیدی است که ...  بیشتر
کاربرد پربیوتیک‌‌ها در آبزی‌پروری
2. کاربرد پربیوتیک‌‌ها در آبزی‌پروری
دوره 12، شماره 1 ، بهار 1397، ، صفحه 8-16

چکیده
  چکیده رشد سریع، کارایی تغذیه، عملکرد رشد و افزایش مقاومت در برابر بیماری­ها از اهداف مهم صنعت آبزی‌پروری محسوب می‌شود. ثابت شده است که در برخی از اجزاء غذایی مورد تغذیه جانوران، فلور باکتریایی دستگاه ...  بیشتر
تأثیر دفعات غذادهی مختلف روی مصرف غذا، رشد و ضریب تبدیل غذایی بچه‌ماهیان انگشت‌‌‌قد کپورمعمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758)
3. تأثیر دفعات غذادهی مختلف روی مصرف غذا، رشد و ضریب تبدیل غذایی بچه‌ماهیان انگشت‌‌‌قد کپورمعمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758)

مهدی عادلی؛ افشین قلیچی؛ زید احمدی؛ مهرداد کمالی سنزیقی

دوره 10، شماره 1 ، بهار 1395، ، صفحه 55-60

چکیده
  هدف از انجام این تحقیق بررسی دفعات غذادهی مختلف روی شاخص‌های رشد و بازماندگی بچه ماهیان کپور معمولی انگشت قد در طی 8 هفته می‌باشد. در این تحقیق تعداد 240 ماهی با دامنه وزن اولیه 26/9-85/8 گرم در 4 تیمار و 3 تکرار ...  بیشتر
بررسی تأثیر نوع خوراک بر رشد و بقاء نوزادان فرشته ماهی (Pterophyllum scalare)
4. بررسی تأثیر نوع خوراک بر رشد و بقاء نوزادان فرشته ماهی (Pterophyllum scalare)
دوره 5، شماره 1 ، بهار 1390، ، صفحه 117-124

چکیده
  چکیده عوامل مختلفی بر رشد، میزان بقاء و کیفیت نوزادان فرشته ماهی (Pterophyllum scalare) دخیل است. در این تحقیق، تأثیر نوع خوراک، بر میانگین وزن، طول، شاخص ضریب رشد ویژه (SGR)، افزایش وزن (WG) و بازماندگی نوزادان فرشته‌ماهی ...  بیشتر
تأثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و بازماندگی فیل‌ماهیان جوان پرورشی (Huso huso Linne, 1758)
5. تأثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و بازماندگی فیل‌ماهیان جوان پرورشی (Huso huso Linne, 1758)
دوره 4، شماره 3 ، پاییز 1389، ، صفحه 61-72

چکیده
  چکیده استفاده از پربیوتیک‌ها به‌عنوان مواد غذایی غیرقابل هضم که به‌طور مؤثری سلامتی میزبان را از طریق تحریک و یا محدود کردن رشد باکتری‌های موجود در روده تحت‌تأثیر قرار می‌دهند، ایده جدیدی است که ...  بیشتر
عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تأثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
6. عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تأثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
دوره 3، شماره 2 ، تابستان 1388، ، صفحه 11-22

چکیده
  چکیده پژوهش حاضر به‌‌منظور ارزیابی تأثیر آویزایم به‌عنوان یک مکمل آنزیمی بر رشد و بازماندگی ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان تغذیه شده با جیره‌های غذایی حاوی آرد سویا انجام شد. اساس تنظیم جیره‌های ...  بیشتر