بررسی جایگزینی کنجاله گلزا به جای کنجاله سویا در جیره غذایی بر ترکیب لاشه قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
1. بررسی جایگزینی کنجاله گلزا به جای کنجاله سویا در جیره غذایی بر ترکیب لاشه قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
دوره 4، شماره 1 ، بهار 1389، ، صفحه 57-66

چکیده
  چکیده در این تحقیق، 5 جیره غذایی برای بررسی تاثیرات جایگزینی سطوح صفر، 25، 50، 75 و 100 درصدی کنجاله سویا بوسیله  کنجاله کلزا  بر ترکیب لاشه  قزل‌آلای رنگین کمان با کمک نرم‌افزار UFFDA فرموله شد. تمامی ...  بیشتر
تعیین اثرات جایگزینی کنجاله سویا به‌جای کنجاله کلزا (کانولا) بر رشد قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
2. تعیین اثرات جایگزینی کنجاله سویا به‌جای کنجاله کلزا (کانولا) بر رشد قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
دوره 3، شماره 3 ، پاییز 1388، ، صفحه 21-30

چکیده
  چکیده به‌منظور اثرات جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا بر رشد قزل‌آلای رنگین‌کمان پنج جیره غذایی با جایگزینی سطوح صفر، 25، 50، 75 و 100 درصدی کنجاله سویا به‌وسیله کنجاله کانولا بر فاکتورهای رشد قزل‌آلای ...  بیشتر