دوره 14 (99)
دوره 13 (1398)
دوره 12 (1397)
دوره 11 (1396)
دوره 10 (1395)
دوره 9 (1394)
دوره 8 (1393)
دوره 7 (1392)
دوره 6 (1391)
دوره 5 (1390)
دوره 4 (1389)
دوره 3 (1388)
دوره 2 (1387)
دوره 1 (1386)
کلیدواژهها = رشد
تعداد مقالات: 34
1. تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانانالیگوساکارید و بتا 1-3 گلوکان بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب بدن بچهماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
چکیده
چکیده این پژوهش بهمنظور ارزیابی تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانانالیگوساکارید و بتا 1-3 گلوکان بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه در بچهماهیان کپور پرورشی (Cyprinus carpio) بهمدت 45 روز انجام گرفت. ... بیشتر2. اثر حرارت روی رشد و بلوغ فیلماهی پرورشی(Huso huso)
چکیده
چکیده یکی از مشکلات پرورش ماهیان خاویاری طولانی بودن سیکل تکامل تخمدان و سن تولید خاویار میباشد. برای کاهش دوره تولید خاویار، مطالعهای در مرکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید رجایی برروی پرورش ... بیشتر3. تأثیر مخلوط پربیوتیکی (A-max) و پربیوتیک مانانالیگوساکارید (MOS) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچهماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)
چکیده
چکیده این پژوهش بهمنظور مقایسه تأثیر مخلوط پربیوتیکی (A-max) و پربیوتیک مانانالیگوساکارید (MOS) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچهماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) پرورشی بهمدت 56 روز انجام ... بیشتر4. اثرات رنگ نور و دورههای نوری روی رشد و بازماندگی بچه ماهیان کلمه دریای خزر، Rutilus rutilus caspicus
چکیده
چکیده اثرات رنگ نور و دورههای نوری روی رشد و بازماندگی بچه ماهیان کلمه (Rutilus rutilus caspicus) در یک دوره 14 روزه انجام گرفت. بچه ماهیان کلمه از مرکز تکثیر و پرورش ماهی کلمه سیجوال تهیه شدند. بعد از سازگاری، لاروهای ... بیشتر5. تأثیر مکمل غذایی اینولین بهعنوان پربیوتیک روی شاخص رشد، بازماندگی، تراکم باکتریهای اسیدلاکیتک روده و ترکیب لاشه بچهماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
چکیده
چکیده تأثیر مکمل غذایی اینولین بر شاخصهای رشد، بازماندگی، تراکم باکتریهای اسیدلاکتیک و ترکیب لاشه بچهماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) مورد مطالعه قرار گرفت. پربیوتیک اینولین در 4 سطح صفر (شاهد)، 5/0، 1 و ... بیشتر6. تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانانالیگوساکارید بر شاخصهای رشد، تغذیه، بازماندگی و ترکیب لاشه در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)
چکیده
چکیده در این پژوهش، اثر سطوح مختلف پربیوتیک مانانالیگوساکارید بر میزان رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) مورد بررسی قرار گرفت. میگوها با میانگین وزنی 12/0±5/2 گرم و با تراکم ... بیشتر7. تأثیر استفاده از کنسانتره پروتئین ذرت (امپریال) در جیره ماهی قزلآلای رنگینکمان بر عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاشه
چکیده
چکیده پژوهش حاضر بهمنظور جایگزینی آرد ماهی تا 5 درصد با پروتئین تغلیظشده ذرت (امپریال®) در جیره ماهی قزلآلای رنگینکمان با بر برخی فاکتورهای رشد و پروفایل اسیدهای آمینه لاشه ماهی انجام گرفت. ... بیشتر8. تأثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخصهای رشد و بازماندگی فیلماهیان جوان پرورشی (Huso huso Linne, 1758)
چکیده
چکیده استفاده از پربیوتیکها بهعنوان مواد غذایی غیرقابل هضم که بهطور مؤثری سلامتی میزبان را از طریق تحریک و یا محدود کردن رشد باکتریهای موجود در روده تحتتأثیر قرار میدهند، ایده جدیدی است که ... بیشتر9. کاربرد پربیوتیکها در آبزیپروری
چکیده
چکیده رشد سریع، کارایی تغذیه، عملکرد رشد و افزایش مقاومت در برابر بیماریها از اهداف مهم صنعت آبزیپروری محسوب میشود. ثابت شده است که در برخی از اجزاء غذایی مورد تغذیه جانوران، فلور باکتریایی دستگاه ... بیشتر10. بهینهسازی غلظتهای مختلف نیترات سدیم بر رشد جلبک (Gracilaria corticata) در چابهار
چکیده
چکیده این پژوهش با هدف بهینهسازی غلظتهای مناسب نیترات سدیم بر رشد جلبک Gracilaria corticata انجام شد. به این منظور غلظتهای مختلف نیترات سدیم و تأثیرات آن بر توده زنده و رشد جلبک Gracilaria corticata در یک دوره 7 هفته، ... بیشتر11. تأثیر عصاره گیاه صبرزرد (vera Aleo) بر شاخصهای رشد ماهی شیربت (Barbus grypus)
چکیده
در این تحقیق اثر عصاره گیاه صبرزرد (Aleo vera)بر شاخصهای رشد ماهی شیربت (Barbus grypus)مورد برسی قرار گرفت. بدین منظور سه غلظت 1/0، 2/0، 5/0 درصد عصاره گیاه آلوئه ورا (در سه تکرار) با خوراک مخلوط شده و ماهیها بهمدت ... بیشتر12. تأثیر دفعات غذادهی مختلف روی مصرف غذا، رشد و ضریب تبدیل غذایی بچهماهیان انگشتقد کپورمعمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758)
چکیده
هدف از انجام این تحقیق بررسی دفعات غذادهی مختلف روی شاخصهای رشد و بازماندگی بچه ماهیان کپور معمولی انگشت قد در طی 8 هفته میباشد. در این تحقیق تعداد 240 ماهی با دامنه وزن اولیه 26/9-85/8 گرم در 4 تیمار و 3 تکرار ... بیشتر13. تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح مختلف زئولیت بر عملکرد رشد، بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهیان قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
چکیده
چکیده این تحقیق به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف زئولیتبر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه در بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchusmykiss) به مدت 56 روز انجام گرفت. آزمایش با استفاده از طرح کاملاً ... بیشتر14. اثر عصاره گیاه صبر زرد (Aleo vera) بر شاخصهای رشد ماهی شیربت (Barbus grypus)
چکیده
چکیده در این پژوهش، اثر عصاره گیاه صبر زرد (Aleo vera) بر شاخصهای رشد ماهی شیربت (Barbus grypus) مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور سه غلظت 1/0، 2/0 و 5/0 درصد عصاره گیاه آلوئهورا (در 3 تکرار) با خوراک مخلوط شده و ماهیها ... بیشتر15. شاخصهای رشد بچهماهی نورس کپورماهی هندی مریگال (Crirhinus cirrhosus) تا مرحله انگشتقد در استخرهای خاکی استان گیلان
چکیده
چکیده بهمنظور امکان پرورش یک گونه از کپورماهیان هندی با نام علمی مریگال (Cirrhinus cirrhosus) در شرایط اقلیمی کشور و دستیابی به برخی از نرماتیوهای رشد از مرحله لارو تا مرحله انگشتقد اقدام به واردات بچهماهیان ... بیشتر16. تأثیر جیرههای غذایی بیومار و طیور بر فاکتورهای رشد و بازماندگی ماهی سیچلاید تگزاس (Cyanoguttatus herichthys, Baird & Girard 1854)
چکیده
چکیده تغذیه ماهیان آکواریومی با استفاده از جیرههای ارزانتر و حفظ کیفیت مطلوب ماهی، از هزینههای عمده عملیات پرورش بهشمار میآید. به این منظور، تعداد 120 قطعه ماهی سیچلاید تگزاس با جیرههای غذایی ... بیشتر17. تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانانالیگوساکارید بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب بدن ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi)
چکیده
چکیده این پژوهش بهمنظور ارزیابی تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانانالیگوساکارید بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب بدن ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi) بهمدت 45 روز انجام گرفت. آزمایش با استفاده از طرح کاملاً ... بیشتر18. تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخصهای رشد، تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزلآلای رنگینکمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)
چکیده
چکیده در این مطالعه تأثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخصهای رشد و آنالیز لاشه ماهی قزلآلای رنگینکمان به مدت 8 هفته ارزیابی شد. ماهیان انگشت قد قزلآلای رنگینکمان ... بیشتر19. مقایسه اثر افزودن مکمل پروبیوتیک پروتکسین و پریبیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی شاهمیگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus, Eschscholtz, 1823) بر شاخصهای رشد و بازماندگی
چکیده
چکیده یک آزمایش تغذیهای بهمدت 8 هفته برای تعیین اثر پروبیوتیک و پریبیوتیک و حدود سطح مطلوب آن در جیره غذایی شاهمیگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) انجام شد. این آزمایش با 2 تیمار حاوی یک نوع پروبیوتیک تجاری ... بیشتر20. اثر افزودن گیاه چنگال آبی (Ceratophyllum demersum) به جیره غذایی بر فاکتورهای رشد و بقای بچهماهی قزلآلای رنگینکمان
چکیده
چکیده بهمنظور بررسی اثر استفاده از گیاه چنگال آبی (Ceratophyllum demersum) بر میزان رشد و بقاء بچهماهیان قزلآلای رنگینکمان، 4 تیمار غذایی با مقادیر 0، 2، 4 و 6 درصد از گیاه چنگال آبی تهیه گردید و آزمایش با 3 تکرار ... بیشتر21. تأثیر دما بر سرعت رشد و بازماندگی در بچهکپورماهیان (کاتلا ((Catla catla، روهو (Labeo rohita) و مریگال (Cirrhinus reba)) نورس هندی در شرایط استخرهای پرورشی در استان خوزستان
چکیده
چکیده دما یک پارامتر تأثیرگذار بر رشد ماهی در شرایط طبیعی میباشد. بهمنظور بررسی دمای آب بر میزان رشد و درصد بازماندگی بچهکپورماهیان نورس هندی تعداد 10500 قطعه بچهماهی نورس به 3 استخر 700 مترمربعی پژوهشکده ... بیشتر22. تأثیرجایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی بر رشد و بازماندگی بچهماهی سفید (Rutilus frisii kutum)
چکیده
چکیده این بررسی در تابستان 88 در ایستگاه تحقیقات شیلاتی سفیدرود در شهرستان آستانه اشرفیه انجام گرفت. در این مطالعه تأثیر 5 جیره آزمایشی ایزونیتروژنیک و ایزوانرژیک با منابع پروتئینی مختلف با 4 تکرار برای ... بیشتر23. تأثیر محصول پروبیوتیکی Vanagen بر معیارهای رشد و بقاء بچهماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
چکیده
چکیده در این تحقیق تأثیر یک محصول باکتریایی پروبیوتیکی بنام واناژن بعنوان محرک رشد و ایمنی بر معیارهای رشد و بازماندگی بچه ماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchusmykiss) بهمدت دو ماه مورد بررسی قرار گرفت. ... بیشتر24. بررسی سن و رشد ماهی شیربت (Barbus grypus) در رودخانه های دالکی و حله بوشهر
چکیده
چکیده این مطالعه بهمنظور بررسی سن و رشد ماهی شیربت (Barbus grypus) در رودخانههای دالکی و حله بوشهر انجام گرفت. در این تحقیق، تعداد 2494 قطعه ماهی شیربت در طول دوره 14 ماه نمونهبرداری صید گردید. بیشترین ... بیشتر25. اثر جیره غذایی حاوی دیاتوهیت طبیعی روی فاکتورهای رشد، بازماندگی و کیفیت لاشه ماهی قزلآلا رنگین کمال (Oncorhynchus mykiss)