دوره 15 (1400)
دوره 14 (1399)
دوره 13 (1398)
دوره 12 (1397)
دوره 11 (1396)
دوره 10 (1395)
دوره 9 (1394)
دوره 8 (1393)
دوره 7 (1392)
دوره 6 (1391)
دوره 5 (1390)
دوره 4 (1389)
دوره 3 (1388)
دوره 2 (1387)
دوره 1 (1386)
کلیدواژهها = رشد
تعداد مقالات: 37
1. تاثیر پربیوتیک بیوموس (مانان الیگو ساکارید) بر برخی شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه ماهی کپور دریایی (Cyprinus carpio)
چکیده
چکیدهمطالعه حاضر بهمنظور ارزیابی تأثیر ماده بیوموس (مانان الیگو ساکارید) بهعنوان یکی از انواع پربیوتیک بر رشد و بقاء کپور ماهیان جوان دریایی (Cyprinus carpio) انجام شد. این تحقیق با استفاده از طرح کاملاً ... بیشتر2. تاثیر سطوح مختلف محرک ایمنی ایمونوژن بر رشد و بازماندگی بچهماهیان کلمه (Rutilus rutilus caspicus)
چکیده
چکیدهاین بررسی بهمنظور ارزیابی کارایی محرک ایمنی ایمونوژن در 4 سطح 0، 5/0، 1و 5/1 درصد ایمونوژن به جیره غذایی بچهماهیان کلمه (Rutilus rutilus caspicus)، با میانگین وزنی 36/0±21/1 بهمدت 8 هفته صورت گرفت. بچه ماهیان ... بیشتر3. اثر جیره غذایی حاوی بتافین بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت به استرس در بچهماهی کلمه (Rutilus rutilus)
چکیده
چکیدهاین پژوهش با هدف ارزیابی اثر مکمل غذایی بتائین بهعنوان ماده جاذب بر شاخصهای رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت به استرس در بچهماهی کلمه (Rutilus rutilus) طی مدت 8 هفته انجام شد. تعداد 240 عدد بچهماهی ... بیشتر4. تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانانالیگوساکارید و بتا 1-3 گلوکان بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب بدن بچهماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
چکیده
چکیده این پژوهش بهمنظور ارزیابی تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانانالیگوساکارید و بتا 1-3 گلوکان بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه در بچهماهیان کپور پرورشی (Cyprinus carpio) بهمدت 45 روز انجام گرفت. ... بیشتر5. اثر حرارت روی رشد و بلوغ فیلماهی پرورشی(Huso huso)
چکیده
چکیده یکی از مشکلات پرورش ماهیان خاویاری طولانی بودن سیکل تکامل تخمدان و سن تولید خاویار میباشد. برای کاهش دوره تولید خاویار، مطالعهای در مرکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید رجایی برروی پرورش ... بیشتر6. تأثیر مخلوط پربیوتیکی (A-max) و پربیوتیک مانانالیگوساکارید (MOS) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچهماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)
چکیده
چکیده این پژوهش بهمنظور مقایسه تأثیر مخلوط پربیوتیکی (A-max) و پربیوتیک مانانالیگوساکارید (MOS) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچهماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) پرورشی بهمدت 56 روز انجام ... بیشتر7. اثرات رنگ نور و دورههای نوری روی رشد و بازماندگی بچه ماهیان کلمه دریای خزر، Rutilus rutilus caspicus
چکیده
چکیده اثرات رنگ نور و دورههای نوری روی رشد و بازماندگی بچه ماهیان کلمه (Rutilus rutilus caspicus) در یک دوره 14 روزه انجام گرفت. بچه ماهیان کلمه از مرکز تکثیر و پرورش ماهی کلمه سیجوال تهیه شدند. بعد از سازگاری، لاروهای ... بیشتر8. تأثیر مکمل غذایی اینولین بهعنوان پربیوتیک روی شاخص رشد، بازماندگی، تراکم باکتریهای اسیدلاکیتک روده و ترکیب لاشه بچهماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
چکیده
چکیده تأثیر مکمل غذایی اینولین بر شاخصهای رشد، بازماندگی، تراکم باکتریهای اسیدلاکتیک و ترکیب لاشه بچهماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) مورد مطالعه قرار گرفت. پربیوتیک اینولین در 4 سطح صفر (شاهد)، 5/0، 1 و ... بیشتر9. تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانانالیگوساکارید بر شاخصهای رشد، تغذیه، بازماندگی و ترکیب لاشه در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)
چکیده
چکیده در این پژوهش، اثر سطوح مختلف پربیوتیک مانانالیگوساکارید بر میزان رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) مورد بررسی قرار گرفت. میگوها با میانگین وزنی 12/0±5/2 گرم و با تراکم ... بیشتر10. تأثیر استفاده از کنسانتره پروتئین ذرت (امپریال) در جیره ماهی قزلآلای رنگینکمان بر عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاشه
چکیده
چکیده پژوهش حاضر بهمنظور جایگزینی آرد ماهی تا 5 درصد با پروتئین تغلیظشده ذرت (امپریال®) در جیره ماهی قزلآلای رنگینکمان با بر برخی فاکتورهای رشد و پروفایل اسیدهای آمینه لاشه ماهی انجام گرفت. ... بیشتر11. تأثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخصهای رشد و بازماندگی فیلماهیان جوان پرورشی (Huso huso Linne, 1758)
چکیده
چکیده استفاده از پربیوتیکها بهعنوان مواد غذایی غیرقابل هضم که بهطور مؤثری سلامتی میزبان را از طریق تحریک و یا محدود کردن رشد باکتریهای موجود در روده تحتتأثیر قرار میدهند، ایده جدیدی است که ... بیشتر12. کاربرد پربیوتیکها در آبزیپروری
چکیده
چکیده رشد سریع، کارایی تغذیه، عملکرد رشد و افزایش مقاومت در برابر بیماریها از اهداف مهم صنعت آبزیپروری محسوب میشود. ثابت شده است که در برخی از اجزاء غذایی مورد تغذیه جانوران، فلور باکتریایی دستگاه ... بیشتر13. بهینهسازی غلظتهای مختلف نیترات سدیم بر رشد جلبک (Gracilaria corticata) در چابهار
چکیده
چکیده این پژوهش با هدف بهینهسازی غلظتهای مناسب نیترات سدیم بر رشد جلبک Gracilaria corticata انجام شد. به این منظور غلظتهای مختلف نیترات سدیم و تأثیرات آن بر توده زنده و رشد جلبک Gracilaria corticata در یک دوره 7 هفته، ... بیشتر14. تأثیر عصاره گیاه صبرزرد (vera Aleo) بر شاخصهای رشد ماهی شیربت (Barbus grypus)
چکیده
در این تحقیق اثر عصاره گیاه صبرزرد (Aleo vera)بر شاخصهای رشد ماهی شیربت (Barbus grypus)مورد برسی قرار گرفت. بدین منظور سه غلظت 1/0، 2/0، 5/0 درصد عصاره گیاه آلوئه ورا (در سه تکرار) با خوراک مخلوط شده و ماهیها بهمدت ... بیشتر15. تأثیر دفعات غذادهی مختلف روی مصرف غذا، رشد و ضریب تبدیل غذایی بچهماهیان انگشتقد کپورمعمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758)
چکیده
هدف از انجام این تحقیق بررسی دفعات غذادهی مختلف روی شاخصهای رشد و بازماندگی بچه ماهیان کپور معمولی انگشت قد در طی 8 هفته میباشد. در این تحقیق تعداد 240 ماهی با دامنه وزن اولیه 26/9-85/8 گرم در 4 تیمار و 3 تکرار ... بیشتر16. تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح مختلف زئولیت بر عملکرد رشد، بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهیان قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
چکیده
چکیده این تحقیق به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف زئولیتبر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه در بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchusmykiss) به مدت 56 روز انجام گرفت. آزمایش با استفاده از طرح کاملاً ... بیشتر17. اثر عصاره گیاه صبر زرد (Aleo vera) بر شاخصهای رشد ماهی شیربت (Barbus grypus)
چکیده
چکیده در این پژوهش، اثر عصاره گیاه صبر زرد (Aleo vera) بر شاخصهای رشد ماهی شیربت (Barbus grypus) مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور سه غلظت 1/0، 2/0 و 5/0 درصد عصاره گیاه آلوئهورا (در 3 تکرار) با خوراک مخلوط شده و ماهیها ... بیشتر18. شاخصهای رشد بچهماهی نورس کپورماهی هندی مریگال (Crirhinus cirrhosus) تا مرحله انگشتقد در استخرهای خاکی استان گیلان
چکیده
چکیده بهمنظور امکان پرورش یک گونه از کپورماهیان هندی با نام علمی مریگال (Cirrhinus cirrhosus) در شرایط اقلیمی کشور و دستیابی به برخی از نرماتیوهای رشد از مرحله لارو تا مرحله انگشتقد اقدام به واردات بچهماهیان ... بیشتر19. تأثیر جیرههای غذایی بیومار و طیور بر فاکتورهای رشد و بازماندگی ماهی سیچلاید تگزاس (Cyanoguttatus herichthys, Baird & Girard 1854)
چکیده
چکیده تغذیه ماهیان آکواریومی با استفاده از جیرههای ارزانتر و حفظ کیفیت مطلوب ماهی، از هزینههای عمده عملیات پرورش بهشمار میآید. به این منظور، تعداد 120 قطعه ماهی سیچلاید تگزاس با جیرههای غذایی ... بیشتر20. تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانانالیگوساکارید بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب بدن ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi)
چکیده
چکیده این پژوهش بهمنظور ارزیابی تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانانالیگوساکارید بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب بدن ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi) بهمدت 45 روز انجام گرفت. آزمایش با استفاده از طرح کاملاً ... بیشتر21. تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخصهای رشد، تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزلآلای رنگینکمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)
چکیده
چکیده در این مطالعه تأثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخصهای رشد و آنالیز لاشه ماهی قزلآلای رنگینکمان به مدت 8 هفته ارزیابی شد. ماهیان انگشت قد قزلآلای رنگینکمان ... بیشتر22. مقایسه اثر افزودن مکمل پروبیوتیک پروتکسین و پریبیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی شاهمیگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus, Eschscholtz, 1823) بر شاخصهای رشد و بازماندگی
چکیده
چکیده یک آزمایش تغذیهای بهمدت 8 هفته برای تعیین اثر پروبیوتیک و پریبیوتیک و حدود سطح مطلوب آن در جیره غذایی شاهمیگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) انجام شد. این آزمایش با 2 تیمار حاوی یک نوع پروبیوتیک تجاری ... بیشتر23. تأثیر دما بر سرعت رشد و بازماندگی در بچهکپورماهیان (کاتلا ((Catla catla، روهو (Labeo rohita) و مریگال (Cirrhinus reba)) نورس هندی در شرایط استخرهای پرورشی در استان خوزستان
چکیده
چکیده دما یک پارامتر تأثیرگذار بر رشد ماهی در شرایط طبیعی میباشد. بهمنظور بررسی دمای آب بر میزان رشد و درصد بازماندگی بچهکپورماهیان نورس هندی تعداد 10500 قطعه بچهماهی نورس به 3 استخر 700 مترمربعی پژوهشکده ... بیشتر24. اثر افزودن گیاه چنگال آبی (Ceratophyllum demersum) به جیره غذایی بر فاکتورهای رشد و بقای بچهماهی قزلآلای رنگینکمان
چکیده
چکیده بهمنظور بررسی اثر استفاده از گیاه چنگال آبی (Ceratophyllum demersum) بر میزان رشد و بقاء بچهماهیان قزلآلای رنگینکمان، 4 تیمار غذایی با مقادیر 0، 2، 4 و 6 درصد از گیاه چنگال آبی تهیه گردید و آزمایش با 3 تکرار ... بیشتر25. تأثیرجایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی بر رشد و بازماندگی بچهماهی سفید (Rutilus frisii kutum)