تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)
1. تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)
دوره 7، شماره 3 ، پاییز 1392، ، صفحه 57-64

چکیده
  چکیده در این مطالعه تأثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص­های رشد و آنالیز لاشه ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان به­ مدت 8 هفته ارزیابی شد. ماهیان انگشت قد قزل‏آلای رنگین‏کمان ...  بیشتر
مقایسه اثر افزودن مکمل پروبیوتیک پروتکسین و پری‌بیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی شاه‌میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus, Eschscholtz, 1823) بر شاخص‌های رشد و بازماندگی
2. مقایسه اثر افزودن مکمل پروبیوتیک پروتکسین و پری‌بیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی شاه‌میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus, Eschscholtz, 1823) بر شاخص‌های رشد و بازماندگی
دوره 6، شماره 2 ، تابستان 1391، ، صفحه 46-52

چکیده
  چکیده یک آزمایش تغذیه‌ای به‌مدت 8 هفته برای تعیین اثر پروبیوتیک و پری‌بیوتیک و حدود سطح مطلوب آن در جیره غذایی شاه‌میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) انجام شد. این آزمایش با 2 تیمار حاوی یک نوع پروبیوتیک تجاری ...  بیشتر
تأثیر محصول پروبیوتیکی Vanagen بر معیارهای رشد و بقاء بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
3. تأثیر محصول پروبیوتیکی Vanagen بر معیارهای رشد و بقاء بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
دوره 5، شماره 2 ، تابستان 1390، ، صفحه 92-98

چکیده
  چکیده در این تحقیق تأثیر یک محصول باکتریایی پروبیوتیکی بنام واناژن بعنوان محرک رشد و ایمنی بر معیارهای رشد و بازماندگی بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchusmykiss) به‌مدت دو ماه مورد بررسی قرار گرفت. ...  بیشتر
تأثیر آنزیمیت (زئولیت) بر فاکتورهای رشد، بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه‌تاس‌ماهیان ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897)
4. تأثیر آنزیمیت (زئولیت) بر فاکتورهای رشد، بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه‌تاس‌ماهیان ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897)
دوره 4، شماره 3 ، پاییز 1389، ، صفحه 81-89

چکیده
  چکیده[1] تاس‌ماهی ایرانی یکی از باارزش‌ترین ماهیان شیلاتی دریای خزر می‌باشد. با توجه به این‌که تاس‌ماهی ایرانی گونه غالب سواحل جنوبی دریای خزر می‌باشد، باید امکانات تغذیه‌ای آن مدنظر قرار گرفته و ...  بیشتر
بررسی تغذیه گاوماهی گرد (Neogobius melanostomus) در سواحل جنوب‌غربی دریای خزر (سواحل استان گیلان)
5. بررسی تغذیه گاوماهی گرد (Neogobius melanostomus) در سواحل جنوب‌غربی دریای خزر (سواحل استان گیلان)
دوره 4، شماره 3 ، پاییز 1389، ، صفحه 16-27

چکیده
  چکیده گاوماهی گرد (Neogobiusmelanostomus) مانند گاوماهیان دیگر دریای خزر به‌دلیل استفاده از طعمه‌های غیرقابل دسترس برای سایر ماهیان، به‌عنوان رقیب غذایی ماهیان کفزی‌خوار، به‌عنوان غذای اصلی ماهیان شکارچی ...  بیشتر
تاثیر پربیوتیک اینولین جیره بر شاخص‌های رشد، ترکیب شیمیایی عضله و برخی پارامترهای همولنف میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei Boone, 1931)
6. تاثیر پربیوتیک اینولین جیره بر شاخص‌های رشد، ترکیب شیمیایی عضله و برخی پارامترهای همولنف میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei Boone, 1931)
دوره 4، شماره 1 ، بهار 1389، ، صفحه 26-38

چکیده
  چکیده تاثیر اینولین جیره بر شاخص‌های رشد، ترکیب شیمیایی عضله و برخی پارامترهای همولنف میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) با وزن متوسط 02/0±20/3 گرم به‌مدت 35 روز بررسی شد. آزمایش درون مخازن 300‌ لیتری با تراکم ...  بیشتر